Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Προχωράει για Ζούλιο Σέζαρ η Άρσεναλ!!

Τις επίσημες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ έχει ξεκινήσει η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Προχωράει για Ζούλιο Σέζαρ η Άρσεναλ
Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Ζούλιο Σέζαρ παρουσιάζεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα «Goal.com».

Οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να δώσουν περίπου 1 εκατ. ευρώ στην ΚΠΡ για να δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Ασμίρ Μπέγκοβιτς, όμως η Στόουκ Σίτι αξίωνε 15 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Βόσνιο γκολκίπερ.

Στη συνέχεια, οι «κανονιέρηδες» έκαναν διερευνητική επαφή για τον Πέπε Ρέινα, όμως αυτός φαίνεται να έχει την Μπαρτσελόνα στο μυαλό του.

Μετά από όλα αυτά ο Σέζαρ παίζει μόνος του για να καλύψει μαζί με τον Βόιτσιεχ Σέζνι τη θέση στον «άσο» στην Άρσεναλ.

Στην πρώτη του σεζόν στην Premier League ο 33χρονος πορτιέρο εξέπληξε στην ΚΠΡ μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ και οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο αγγλικούς συλλόγους βρίσκονται σε προκαταρτικό στάδιο.

Πρόθεση των Λονδρέζων είναι να προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Σέζαρ, ενώ θα υπάρχει οψιόν για ακόμη έναν χρόνο. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: