Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Σνάουτσερ: «Πιο δυνατά τα αποδυτήρια με Γκαρσία»

Στο αθλητικό Metropolis μίλησε ο Σνάουτσερ με αφορμή την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ: : «Είναι καλό για όλους. Και για τους φίλους του ΠΑΟΚ, γιατί όλος ο κόσμος αγαπάει τον Πάμπλο. Όταν παίζει, παίζει πολύ καλά, με πολύ πάθος. Είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Και για τον Πάμπλο και για τον ΠΑΟΚ» και θα συνεχίσει: «Ο Γκαρσία ήταν πολύ σημαντικός παίκτης, πολύ έμπειρος. Ξέρει πως άμα κάτι δεν πάει καλά στα αποδυτήρια, ξέρει να πει τι «πονάει» και για τους παίκτες και για τον προπονητή. Μιλάει με την καρδιά του και αυτό είναι καλό. Αν κάτι δεν πάει καλά, είναι αυτός που θα πει τι «πονάει». Είναι σαν αρχηγός. Πολλοί παίκτες ακούν τον Πάμπλο για το τι πρέπει να κάνουν. Έχει παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες και ξέρει να κάνει τη δουλειά του πολύ καλά».
Για το αν η επιστροφή του Πάμπλο δυναμώνει τον ΠΑΟΚ: : «Πιστεύω ότι δυναμώνει πάρα πολύ. Και πιο σημαντικό για μένα είναι τα αποδυτήρια. Αν ο Πάμπλο γυρίσει, θα είναι πιο σκληρά και πιο δυνατά τα αποδυτήρια. Και αυτό είναι καλό για την ομάδα».
Για την αποχώρηση του Πάμπλο πριν από μήνες: «Είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος, ο προπονητής. Ήταν μία δύσκολη στιγμή, αλλά ο Πάμπλο δε μπορούσε να δουλέψει με τον Δώνη. Πρώτος αυτός το είπε ότι δε μπορεί να δουλέψει με αυτόν τον προπονητή».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: