Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Εμφύλιος» στη δεύτερη πράξη!!

Σε τεταμένο κλίμα ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τη συμπολίτισσα Νίκη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Σπουδαίο ματς και στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ηρακλή.

«Εμφύλιος» στη δεύτερη πράξη
Πράξη δεύτερη για τα πλέι οφ της Football League με δύο αναμετρήσεις τεράστιας σημασίας για τους μονομάχους που παλεύουν για μια θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά τα παιχνίδια της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα ανόδου επικρατώντας της Νίκης. Η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» προς τους αντίπαλους οπαδούς, η απειλή μηνύσεων, η γνωστοποίηση για παρουσία 300 ατόμων υπηρεσιών ασφαλείας και η απάντηση της άλλης πλευράς που έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας, άναψαν τα «αίματα», αλλά όπως και να έχει, οι δύο ομάδες καλούνται να λύσουν τις διαφορές του ποδοσφαιρικά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Την ίδια ώρα (20.00) στο Αγρίνιο ο συγκρούονται Παναιτωλικός και Ηρακλής γνωρίζοντας πως σε περίπτωση ήττας (αν συνδυαστεί με νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του Βόλου) θα μείνουν πολύ πίσω στη μάχη της πρώτης θέσης. Η κατάσταση είναι ακόμη πιο άσχημη για τον «Γηραιό» που βρίσκεται ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Παναιτωλικός-Ηρακλής (20.00, OTE TV)
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου (20.00, OTE TV)

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός Βόλου 4
Παναιτωλικός 2
Νίκη Βόλου 1
Ηρακλής 1Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: