Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Ξανά στην Σούπερ Λίγκ»

Από τους πιο αγαπητούς ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του Ηρακλή, είναι ο Κέλβιν Σέμπουε. Ο λιβεριανός ποδοσφαιριστής μίλησε από την Μονροβία στον ARENA FM 89.4 , για τις αναμνήσεις του  τον αγωνα με τον Παναιτωλικό και την προσδοκία του να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε :
«Είμαι χαρούμενος  με την επικοινωνία γιατί αφορά τον Ηρακλή που είναι η ομάδα που αγαπάω. Έχω περάσει τις καλύτερες στιγμές μου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια εξακολουθώ να μιλάω για την ομάδα και τους φιλάθλους της»
-Θυμάσαι τον τρόπο που πανηγυρίζεις;
«Δεν ξεχνιέται. Lift the Roof.  Ήταν  ένας τρόπος που έγινε γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλοι  το γνώριζαν και μου έκανε εντύπωση που πριν από 3-4 χρόνια περίπου όταν παρακολούθησα έναν σημαντικό αγώνα με την Λάρισα για την παραμονή. Τότε οι φίλαθλοι πανηγύρισαν με τον ίδιο τρόπο και χάρηκα ιδιαίτερα»
-Έχεις κάποια επαφή με τον Ηρακλή ή πρώην συμπαίκτες σου;
«Με τον Χάγκαν είχα μια επικοινωνία και σίγουρα μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα θα πάω να τον δω. Ακόμα και τώρα μαζί με τον Ντεμπά συζητάμε  για τον Ηρακλή και θυμόμαστε αρκετά»
-Ο Χάγκαν  είναι υπεύθυνος ακαδημιών για τον Ηρακλή.
«Είναι πολύ καλό αυτό και χαίρομαι. Ήξερα ότι ήταν στο τμήμα του σκάουτιγκ . Είναι καλό αυτό για την ομάδα. Ξέρω ότι πέρασε πολλά με τον υποβιβασμό του στην Δ΄ Εθνική με όσα έγιναν . Αυτό δεν είναι όμως δίκαιο . Ο Ηρακλής είναι ιστορία ! θα πρέπει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία γιατί το αξίζει. Είναι μεγάλη ομάδα».
-Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σου στον Ηρακλή;
«Μπορώ να θυμηθώ δυο αγώνες. Όταν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 3-1 και είχαμε καταπληκτική απόδοση. Επίσης τον αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου χάναμε 0-4  και μειώσαμε σε 3-4 και ο διαιτητής δεν μας άφησε να ισοφαρίσουμε. Ήταν μεγάλος αγώνας αυτός και δεν ξεχνιέται».
-Τώρα υπάρχει ένας σημαντικός αγώνας με τον Παναιτωλικό που μπορεί να κρίνει την άνοδο.
«Είναι ένας μεγάλος αγώνας  και νομίζω ότι θα πρέπει να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στην Α΄ Εθνική. Ηρακλάρα μου πρέπει να τα καταφέρεις(!) . Θα έρθω σε 3-4 μήνες στην Θεσσαλονίκη και θέλω να δω την ομάδα να είναι ξανά στην μεγάλη κατηγορία».
-Με τον Ντεμπα θυμάστε καθόλου την θητεία σας στον Ηρακλή;
«Ξεχνιούνται αυτά. Πρόσφατα μάθαμε ότι πέθανε ό πρόεδρος που είχαμε τότε στην ομάδα ( Θεοδωρίδης) και βρεθήκαμε. Συζητούσαμε για δυο περίπου ώρες. Ο Ντεμπά αγαπάει και αυτός τον Ηρακλή και θέλουμε να βοηθήσαμε με κάθε τρόπο την ομάδα. Το αξίζει»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: