Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωσε Καρεμπέ και Ισά!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και τον Πιέρ Ισά, οι οποίοι αναλαμβάνουν καίρια πόστα στην ομάδα!

Ανακοίνωσε Καρεμπέ και Ισά!
Δύο… δυνατά χαρτιά σε καίρια πόστα στην ομάδα έχει από σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και τον Πιέρ Ισά.

Ο Καρεμπέ ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ανέλαβε πόστο Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης, ενώ ο Ισά θα εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή.

Για την συνεργασία με τον Καρεμπέ υπήρχαν πληροφορίες, οι οποίες σήμερα επιβεβαιώθηκαν. Ο Γάλλος θα εκτελεί χρέη στρατηγικού συμβούλου, εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Πρόκειται όμως και για μια κίνηση από την οποία ο Ολυμπιακός θα βγει αρκετά κερδισμένος καθώς πλέον θα έχει στο πλευρό έναν άνθρωπο με τεράστια αναγνωσιμότητα στο Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο Ισά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού και του ΟΦΗ. Στη Γαλλία αποτέλεσε μέλος της Μαρσέιγ, με την οποία -μάλιστα- έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1999. Είχε αρκετές εμφανίσεις και με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, της οποίας φόρεσε και το περιβραχιόνιο.

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τους Κριστιάν Καρεμπε και Πιέρ Ισά.

Ο κ. Καρεμπέ θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής (Strategic Advisor) της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης.

Ο κ. Ισά θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director) του συλλόγου.

- H παρουσίαση τους θα γίνει αύριο στις 15:00 στα γραφεία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

- Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο YouTube (www.youtube.com/olympiacosfc).

Δεν υπάρχουν σχόλια: