Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Πεδουλάκης: «Ήμασταν καταιγιστικοί στην άμυνα»

Στο αμυντικό κομμάτι εστίασε κυρίως ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου.

Πεδουλάκης: «Ήμασταν καταιγιστικοί στην άμυνα»
Ο Παναθηναϊκός… έπνιξε τον Πανιώνιο με την άμυνά του, έφτασε στη νίκη (81-55) και φυσικά ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με τα όσα είδε στο αμυντικό κομμάτι.

Όσον αφορά την επίθεση, τόνισε πως θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη, όμως και πάλι το πρόσημο παραμένει θετικό.

«Ήταν ένας ματς ίδιο με το προηγούμενο. Εμείς δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο ξεκίνημα. Ήταν κάτι αναμενόμενο όμως για εμάς. Το είχαμε συζητήσει. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε την άμυνά μας, νομίζω ότι ήμασταν καταιγιστικοί. Στην επίθεση θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτεροι. Είχαμε πολύ καλό passing game στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε την νίκη. Κάναμε συντήρηση και πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε ομαδικό πνεύμα και κάναμε πολλά λάθη, αλλά έχουμε και στοιχεία που πρέπει να διορθώσουμε. Ο Πανιώνιος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όλη την σεζόν και φαίνεται.

Στις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Λάσμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανέφερε: «Ένιωσε έναν πόνο στον αχίλλειο. Θα τον εξετάσουν οι γιατροί και θα δούμε. Ακόμα δεν ξέρουμε. Περιμένουμε ενημέρωση».

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: «Θέλαμε να πω για τον Πανιώνιο πως είναι πολύ καλή ομάδα. Βγήκε να παλέψει και μας δυσκόλεψε στο ξεκίνημα. Για κάθε κατοχή. Στο ημίχρονο συζητήσαμε. Αλλάξαμε τον ρυθμό και στην συνέχεια κάναμε αυτά που έπρεπε στην συνέχεια τα καταφέραμε και πήραμε δίκαια την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: