Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στο photo finish…!!

Μεγάλο ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν με το ενδιαφέρον να πέφτει στις θέσεις που δίνουν εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.

Στο photo finish…
Μεγάλο ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν με το ενδιαφέρον να πέφτει στις θέσεις που δίνουν εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την παραμονή στην κατηγορία.

Αρχικά κρίνεται μια θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Βαλένθια έχει το πάνω χέρι έναντι της Σοσιεδάδ αλλά και δυσκολότερο έργο για να το διατηρήσει.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αδιάφορη, Σεβίλλη και θέλει νίκη για είναι σίγουρη ότι θα κερδίσει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αντίπαλος της, Σοσιεδάδ έχει δύο βαθμούς λιγότερους και παίζει στο «Ριαθόρ» με την Λα Κορούνια, η οποία κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι. Η Σοσιεδάδ θέλει νίκη και περιμένει στραβοπάτημα της Βαλένθια για να βγει στο Τσαμπιονς Λιγκ και στη χειρότερη στο Europa League.

Το δεύτερο εισιτήριο για το Europa League το διεκδικεί η Μάλαγα και η Μπέτις, η οποία έχει δύο βαθμούς λιγότερους. Η Μάλαγα, στην τελευταία παρουσία του Πελεγκρίνι στον πάγκο της, αντιμετωπίζει την αδιάφορη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Πιθανή ήττα θα βολέψει την Μπέτις η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λεβάντε.

Στις τελευταίες θέσεις τώρα… Η Λα Κορούνια που υποδέχεται την Σοσιεδάδ θέλει νίκη για να μείνει στην Πριμέρα. Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα κινδυνεύει από τις Θέλτα και Σαραγόσα οι οποίες έχουν από 34 βαθμούς.

Η Θέλτα υποδέχεται την Εσπανιόλ και έχει σαφώς πιο εύκολο έργο από την Σαραγόσα που παίζει στην έδρα της την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λιγόστές ελπίδες για παραμονή έχει η Μαγιόρκα η οποία θέλει σίγουρα νίκη κόντρα στην Βαγιαδολίδ για να ελπίζει.


Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν

Σάββατο, 01 Ιουνίου
Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (18:00)
Μπαρτσελόνα – Μάλαγα (20:00)
Γρανάδα – Χετάφε (22:00)
Σεβίλλη – Βαλένθια (22:00)
Λα Κορούνια – Σοσιεδάδ (22:00)
Θέλτα – Εσπανιόλ (22:00)
Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ (22:00)
Σαραγόσα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)
Λεβάντε – Μπέτις (22:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:00)
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: