Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

"Αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ξέχασέ τον"!!

Ποιον ποδοσφαιριστή ήθελαν στον Παναθηναϊκό αλλά, μετά από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, το ενδιαφέρον των πράσινων πάγωσε; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό θέμα! Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική και η εκκαθάριση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ δίνει μία τρομερή ευκαιρία σε πολλές ομάδες να πάρουν παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι λόγω της πτώχευσης της εταιρείας, μένουν ελεύθεροι.

Από το ...παιχνίδι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ακουστεί πως έχει βάλει στο μάτι 2-3 παίκτες του Δικεφάλου.
Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 22χρονος στόπερ έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης, ήταν πολύ σταθερός και σοβαρός, στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των πράσινων που ψάχνουν για μία καλή λύση στο κέντρο της άμυνας.
Ωστόσο, στο "ριφύλλι" μάλλον αρχίζουν να το σκέφτονται, μετά από τηλεφώνημα που έγινε από το αφεντικό της νέας τάξης πραγμάτων στην Ένωση, στον ισχυρό άνδρα των "πρασίνων", Γιάννη Αλαφούζο.

Με απλά λόγια, ο Τίγρης διεμήνυσε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκό να μην κοιτάξει καν τον παίκτη της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση Μελισσανίδη-Κουτρουμπή είναι ιδιαίτερη. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε…

Ο νεαρός αμυντικός είχε έρθει στην ΑΕΚ από την Καλλιθέα τον Αύγουστου του 2012 χάρη σε παρέμβαση Μελισσανίδη. Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαίωσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κουτρουμπή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέας, κ. Σαλευρής, ο οποίος σε δηλώσεις του πέταξε τη "βόμβα" που συζητήθηκε εκτενώς.

"Εύχομαι καλή τύχη στον Γιώργο Κουτρουμπή στην ΑΕΚ. Παρόλο ότι είχα 3 προτάσεις από ομάδες Α΄ Εθνικής, πιο συμφέρουσες, δόθηκε στην ΑΕΚ γιατί μου το ζήτησε ένας μεγάλος παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με τον οποίο με συνδέει μακρόχρονη φιλία", είχε δηλώσει ο ισχυρός άνδρας της Καλλιθέας.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: