Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Πόρτα» στην Γιουβέντους για Γιόβετιτς!!

Στα 30 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει για τον Στέφαν Γιόβετιτς επιμένει η Φιορεντίνα, η οποία απέρριψε πρόταση της Γιουβέντους για την αγορά του παίκτη.

«Πόρτα» στην Γιουβέντους για Γιόβετιτς
Ούτε… ευρώ κάτω από τα 30 εκατομμύρια που ζητάει δεν φαίνεται διατεθειμένη να πέσει η Φιορεντίνα για τον Στέφαν Γιόβετιτς.

Οι «βιόλα» σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, απέρριψαν πρόταση της Γιουβέντους, η οποία πρόσφερε 16 εκατομμύρια ευρώ και τον Λούκα Μαρόνε, για να φέρει τον Μαυροβούνιο επιθετικό στο Τορίνο.

Η «γηραιά κυρία» θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιόβετιτς, ωστόσο, οι άνθρωποι της Φιορεντίνα πολύ δύσκολα θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον παίκτη.

Μάλιστα γίνεται και λόγος για ενδιαφέρον ομάδων από την Αγγλία, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το σενάριο να… πέσουν οι «βιόλα» κάτω από τα 30 εκατομμύρια.

Ωστόσο, ο Μαρόνε που προσφέρει η Γιουβέντους είναι ένας παίτκης που ενδιαφέρει τη Φιορνετίνα, κοστολογείται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ίσως αν οι πρωταθλητές Ιταλίας ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους, να πουν το… ναι οι «βιόλα».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: