Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ελευθερία Θεοδωρίδου: «Μια ζωή στον Άρη»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε η πρώτη γυναίκα υπάλληλος όλων των ομάδων, Ελευθερία Θεοδωρίδου, η οποία συνταξιοδοτείται από τον Άρη. Αναλυτικά είπε:
«Είμαι πολύ συγκινημένη, είναι μια δύσκολη ημέρα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, το περίμενα βέβαια μετά από 37 χρόνια, μια ζωή στον Άρη. Πέρασα από πολλές καλές καταστάσεις και τις «χρυσές» εποχές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Ήμουν η πρώτη υπάλληλος της ΠΑΕ Άρης, όταν έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο. Έπειτα έμεινα στον Ερασιτέχνη, στο μπάσκετ. Είχα τη διαχείριση των εισιτηρίων επί εποχή Γκάλη και Γιαννάκη. Ακολουθούσα και πριν τον Άρη σαν φίλαθλος. Ο καλύτερος πρόεδρος που συνάντησα ήταν ο Απόστολος Γεωργιάδης, όμως είχα καλή σχέση με όλους τους προέδρους. Τα τελευταία χρόνια βέβαια ήταν πολύ δύσκολα. Συνεργάστηκα με πάρα πολλούς αθλητές, τους είχα όλους σαν παιδιά μου. Έχω συνεργαστεί για λίγο με τον κ.Καλτέκη. Παρόλα αυτά υπήρχαν και δυσκολίες».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Άρη: «Να είναι αγαπημένοι και ενωμένοι όλοι για το καλό του Άρη. Οι παράγοντες να αφήσουν τα προσωπικά τους, διότι ο Άρης περνάει δύσκολες καταστάσεις».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: