Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Τα μάζεψα, τα πράγματα…»

Η χθεσινή ήταν η τελευταία ημέρα του Μάρκου Βελλίδη στη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποχαιρέτησε φίλους και γνωστούς, συμπαίκτες στον Άρη και υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας. Τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχε και ευχήθηκε τα καλύτερα.
Η απόφασή του να μην μπει καν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο με τον Άρη ήταν ειλημμένη. Ο Βελλίδης με τα όσα έγιναν τη φετινή αγωνιστική σεζόν, τις κατηγορίες που του καταλόγισαν για την απόδοσή του, αλλά και κάποια… σκηνικά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έξω από γνωστό μαγαζί της πόλης, δεν του άφησαν περιθώριο ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να συζητήσει.
Χθες, αφού μάζεψε όλα του τα πράγματα, πλήρωσε τα νοίκια του σπιτιού του, τα οποία ο Άρης δεν του πλήρωνε επί μήνες (!) έφυγε από την Θεσσαλονίκη και περιμένει τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, για να συζητήσουν για τα οφειλόμενα.
«Πέρασα ωραία χρόνια, δεν μπορώ να πω…», έλεγε το τελευταίο βράδυ στην πόλη, σε φίλους του. Πλέον, είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, εξετάζοντας τρεις προτάσεις από ομάδες της Super League.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: