Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Οι Ιταλοί για Μελισσανίδη!!

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στην Ιταλία η… καψούρα του Δημήτρη Μελισσανίδη με το «Juventus Stadium». Ιστοσελίδα αναπαρήγαγε την πρόθεση «τίγρη» να συνεργαστεί με τους αρχιτέκτονες για τη Φιλαδέλφεια.

Οι Ιταλοί για Μελισσανίδη
Κολακευμένοι από την πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να θέσει ως πρότυπο για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ το «Juventus Stadium» μοιάζουν οι Ιταλοί.

Η ιστοσελίδα «tuttojuve» αναφέρθηκε στις εξαιρετικές εντυπώσεις που αποκόμισε ο «τίγρης» απ’ το γήπεδο κατά την επίσκεψή του προ ημερών.

Επικαλούμενη, δε, σημερινό δημοσίευμα της «Sportday», αναφέρει τις επαφές με τους αρχιτέκτονες που το σχεδίασαν, προκειμένου να συνεργαστούν και στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπό τον τίτλο «ο ηγέτης της ΑΕΚ εντυπωσιάστηκε από το “Juventus Stadium” και θέλει να το αντιγράψει», το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«To “Juventus Stadium” δεν είναι μόνο ένας μαγικός τόπος, όπου η ομάδα πανηγύρισε αμέσως δυο πρωταθλήματα κι επέστρεψε στους “8” της Ευρώπης, αλλά είναι κι ένα πρότυπο για όλες τις ομάδες που θέλουν να φτιάξουν δικό τους γήπεδο. Και όχι μόνο στην Ιταλία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportday”, λοιπόν, ο μεγιστάνας Μελισσανίδης, αφεντικό της ΑΕΚ, αφού εντυπωσιάστηκε από το “Juventus Stadium” ξεκίνησε επαφές με τους αρχιτέκτονές του -Χαβιέ Ερνάντες Σουάρες και Τζίνο Τζιοβανέλα- για την κατασκευή του νέου γηπέδου της δικής του ομάδας.

Μετά το μοντέλο “Μπάρτσα” ή το μοντέλο “Premier” σε ό,τι αφορά στα αθλητικά δρώμενα και το μοντέλο “Μπάγερν και Ντόρτμουντ” που ήρθαν στη μόδα, στην Ελλάδα θεωρούν ότι τους ταιριάζει περισσότερο το μοντέλο του “Juventus Stadium”.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: