Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Το κάνει… ΑΕΚ να θυμίζει!!

Το προσωρινό της σπίτι ξεκινά κι επίσημα να στήσει η ΑΕΚ! Ο Κώστας Νεστορίδης υπέγραψε τη σύμβαση με την εταιρεία που θ’ ανακατασκευάσει το Ελληνικό κι είναι θέμα ημερών πλέον ν’ αρχίσουν τα έργα!

Το κάνει… ΑΕΚ να θυμίζει!
Το πρώτο βήμα για την είσοδο της ΑΕΚ -κι επίσημα- στη νέα εποχή έγινε την Παρασκευή.

Παράλληλα με τις ζυμώσεις για το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, η επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη να μη χαθεί ούτε μέρα στην προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου οδήγησε στην επίσπευση των διαδικασιών για το προσωρινό της «σπίτι».

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον «τίγρη» λοιπόν, ο Κώστας Νεστορίδης (ως προσωρινός πρόεδρος της Ερασιτεχνικής μέχρι τις εκλογές της 9ης Ιουνίου) μετέβη στα γραφεία της εταιρείας που θ’ αναλάβει την ανακατασκευή του Ελληνικού.

Εκεί υπέγραψε τη σχετική σύμβαση κι έτσι υπάρχει κι επίσημα πλέον το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι εργασίες: Τόσο για την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου στις 22.000 θέσεις (με τις λυόμενες εξέδρες και τα κιτρινόμαυρα καθίσματα που έχουν ήδη παραγγελθεί), όσο και για τη διαμόρφωσή του με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει παντού ΑΕΚ.

Με δεδομένη λοιπόν και τη συμφωνία με τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» για τη χρήση του γηπέδου για την επόμενη διετία, θεωρείται θέμα χρόνου πλέον να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό και να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες… ΑΕΚοποίησης του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: