Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στο... κόλπο και ο ΠΑΟΚ για Κεσέρου!!

Ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στην λίστα των ομάδων που συζητούν με τον Κλαούντιου Κεσέρου, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του μιλώντας στο gazzetta.gr.
Οι Ρουμάνοι έγραφαν πως η Παρασκευή είναι η κρίσιμη μέρα για Ολυμπιακό και Κεσέρου με την συμφωνία να μην απέχει και πολύ, όμως ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ζερεμί Μπουί έδωσε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr μία άλλη διάσταση. «Κοιτάξτε αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια απόφαση για το μέλλον του Κλαούντιου, ωστόσο σύντομα θα έχουμε ουσιαστικά νέα», μας μετέφερε αρχικά.
Ακολούθως σε ερώτηση για το πότε θα επέλθουν οι τελικές εξελίξεις και το τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό απάντησε: «Είχαμε πει αρχικά πως έχουμε deadline μέχρι τα τέλη Μαϊου για τον Κεσέρου. Είχαμε επισημάνει πως θέλαμε να κλείσει την μεταγραφή του μέχρι σήμερα. Τώρα όμως προκύπτει πως τα νεότερα θα υπάρξουν μέσα στην άλλη εβδομάδα. Το αργότερο έως το τέλος της θα έχουμε αποφάσεις και εξελίξεις, δηλαδή θα έχουμε βρει την επόμενη ομάδα».
Όσο για τους Πειραιώτες διευκρίνισε πως «αυτήν την στιγμή μιλάμε με τον Ολυμπιακό, όπως μιλάμε και με άλλες ομάδες, αλλά δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό ή κάτι το τελειωτικό. Εκτός από γαλλικούς συλλόγους μπορώ να σας πω ότι συζητάμε και με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη. Θα ζυγίσουμε όλα τα δεδομένα και θα πάρουμε άμεσα τις αποφάσεις μας για το μέλλον του».
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: