Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κατηγορούν τον Μπαλοτέλι για διακίνηση κοκαΐνης!!

Σοβαρές κατηγορίες κατά του Μάριο Μπαλοτέλι απήγγειλε ο πληροφοριοδότης της ιταλικής αστυνομίας Αρμάντο Ντε Ρόσα, λέγοντας πως ο Ιταλός πουλούσε ναρκωτικά το 2010 στη Νάπολι.

Κατηγορούν τον Μπαλοτέλι για διακίνηση κοκαΐνης
Μπλεξίματα με το νόμο αναμένεται να έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι, καθώς πληροφοριοδότης της ιταλικής αστυνομίας, ανέφερε στο δικαστήριο πως ο «Σούπερ Μάριο» διακινούσε κοκαΐνη και ηρωίνη μαζί με μέλη συμμορίας στη Νάπολι το 2010.

Αν και ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν αρνήθηκε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του Ντε Ρόσα, αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω έρευνα επί τους θέματος για να διαπιστωθεί εάν υφίστανται όσα κατέθεσε ο δεύτερος.

«Αφού βοήθησε να πουληθεί κοκαΐνη και ηρωίνη, ζήτησε ως αστείο εάν θα μπορούσε να πάρει λίγη και για τον εαυτό του. Ρωτήσαμε τον άνθρωπο που αγόρασε τα ναρκωτικά εάν αναγνώρισε τον Μπαλοτέλι, αλλά δεν πίστεψε ότι ήταν αυτός» ανέφερε ο Ντε Ρόσα για να πάρει την «πληρωμένη» απάντηση από τον «Μπάλο» μέσω Twitter:

«Χαχαχα. Τώρα πουλάω ναρκωτικά. Λίγο καιρό πριν, πλήρωνα για να κάνω σεξ. Τι άλλο θα ακολουθήσει; Ντροπή σου! Χρησιμοποιείς το όνομά μου για δημοσιότητα», όμως στη συνέχεια «κατέβασε» το ποστάρισμα για να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Μου φαίνεται απίθανο που κάποιος είπε κάτι τέτοιο για μένα. Καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να μη με συμπαθεί, αλλά δεν πρέπει να το παρακάνει. Δεν ξέρω πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να μπλέκουν τόσο εύκολα άλλους σε μπελάδες. Αρχικά το είδα ως πλάκα, αλλά στη συνέχεια αντιλήφθηκα ότι είναι σοβαρό και απευθύνθηκα στους δικηγόρους μου» είπε ο Μπαλοτέλι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: