Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Καλό «ζέσταμα» εν όψει… Βραζιλίας!! (vids)

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στο Μεξικό και τη Νιγηρία, με τον Χαβιέρ Ερνάντες να κλέβει την παράσταση με τα δύο προσωπικά τέρματα που σημείωσε.

Καλό «ζέσταμα» εν όψει… Βραζιλίας (vids)
Την ευκαιρία να… ζεσταθούν εν όψει του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Βραζιλία είχαν το Μεξικό και η Νιγηρία, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες (2-2) στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 25 του χρόνια, και κατάφερε να κρατήσει αήττητη την εθνική του ομάδα μέσα στο 2013.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης και ισοφάρισε για την «El Tri» στο 71’.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μεξικό έπαιζε από νωρίς με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο, αφού ο Μπαρέρα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 32ο λεπτό του αγώνα.

Τα γκολ των τυπικά φιλοξενούμενων πέτυχε ο Ιντέγιε στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και ο Ογκοτσούκβου έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές Αφρικής έντεκα λεπτά αργότερα.

Πριν από το Confederations Cup στη Βραζιλία οι Μεξικανοί έχουν υποχρεώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δίνοντας δύο ματς (στις 05/06 εκτός έδρας με την Τζαμάικα και τρεις μέρες αργότερα στην έδρα του Παναμά) πριν μπουν στη μάχη με τους πρωταθλητές των ομοσπονδιών όλου του κόσμου.

Όσον αφορά τον Τσιτσαρίτο, έχει πετύχει 32 γκολ σε 47 επίσημες εμφανίσεις με το εθνόσημο στο στήθος.

Δείτε τα γκολ του ματς



Και την αποβολή του Μπαρέρα


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: