Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Θέλω άλλη μία ευκαιρία στην ΑΕΚ»

Να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να την βοηθήσει στην επάνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει ο Σταμάτης Καλαμιώτης, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr.

«Θέλω άλλη μία ευκαιρία στην ΑΕΚ»
Σαν… τρελός θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Σταμάτης Καλαμιώτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr. Ο 23χρονος αμυντικός είχε ένα σύντομο πέρασμα από την «Ένωση» την σεζόν 2010-2011 δίχως να καταφέρει να αγωνιστεί.

Παρόλα αυτά και μετά από δύο χρόνια εμπειριών στον Θρασύβουλο ο νεαρός στόπερ θεωρεί πως είναι έτοιμος για την επιστροφή στους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να τους βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουν, ώστε να επιστρέψουν και πάλι στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός αυτού ο Καλαμιώτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους για τους οποίους η ομάδα της Φυλής γνώρισε τον υποβιβασμό.

Συνέντευξη στον Θέμη Λιουδάκη

Για το τι έφταιξε για τον υποβιβασμό του Θρασύβουλου:

«Όλα τα παιδιά τα πήγαμε καλά σε όλη την σεζόν. Δεν μπορούσαμε για κάτι παραπάνω. Μάλιστα, αν η ομάδα δεν είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τότε δεν θα είχαμε τιμωρηθεί με το -3 και η ομάδα θα είχε παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς σαν παίκτες ό,τι μπορούσαμε να το κάνουμε από την μεριά μας το κάναμε».

Για το αν τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ήταν μόνο αυτά που έφταιγαν:

«Για εμένα η κακή οικονομική κατάσταση της ομάδας ήταν ο βασικός λόγος που υποβιβαστήκαμε. Βέβαια, στο ρόστερ υπήρχαν και πολλά παιδιά, τα οποία δεν είχαν την εμπειρία, ώστε να αγωνιστούν σε επίπεδο Football League και δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι παραπάνω».

Για το πώς κρίνει την δική του σεζόν:

«Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω το κατάφερα σε γενικές γραμμές και σε σχέση με άλλες σεζόν πιστεύω πως ήμουν καλύτερος, παρά το γεγονός πως αγωνιζόμουν ως αμυντικός χαφ, ενώ η κανονική μου θέση είναι εκείνη του στόπερ. Ωστόσο, πιστεύω πως στο μέλλον μπορώ να γίνω ακόμη καλύτερος».

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ της οποίας φόρεσε τη φανέλα για μία σεζόν (2010-2011):

«Η αλήθεια είναι πως στο τέλος έτσι όπως είχαν εξελιχτεί τα πράγματα περίμενα πως θα υποβιβαστεί. Πολλοί από τους παίκτες της δεν είχαν την εμπειρία για να αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα, αφού ήταν μικροί σε ηλικία. Πλέον έχω μείνει ελεύθερος από τον Θρασύβουλο και θα ήθελα να δοκιμάσω και πάλι την τύχη μου στην ΑΕΚ. Θέλω άλλη μία ευκαιρία. Στενοχωριέμαι να βλέπω την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά. Το μόνο που θέλω είναι να πάω στην ΑΕΚ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ».
πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: