Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κοιτά… ψηλά η ΑΕΚ!!

Κινήσεις για στελέχωση ρόστερ που θα θυμίζει ομάδα Σούπερ Λίγκας κάνει η ΑΕΚ. Αισιοδοξία για Παπαδόπουλο, πρέσινγκ σε Ρόβα και πρόταση στον Γεωργίου. Ακόμη και Φυτανίδη κοιτά η «Ένωση».

Κοιτά… ψηλά η ΑΕΚ
Κάθε άλλο παρά ομάδα τρίτης κατηγορίας θα θυμίζει το ρόστερ της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν. Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας, με την παραμονή των Ανάκογλου, Τσουμάγκα και Τσουκαλά, αλλά κι αυτές που θα ακολουθήσουν.

Η «Ένωση» προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση παικτών που πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη κατηγορία. Πρώτος στόχος για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό. Έχει ήδη γίνει επαφή μαζί του, ο 31χρονος φορ εμφανίζεται «ζεστός» και δεν αποκλείεται ακόμη και την επόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ως εναλλακτικές λύσεις είναι οι Μιχάλης Μανιάς του Απόλλωνα και Λεωνίδας Κυβελίδης της Κέρκυρας.

Επαφές κάνει η ΑΕΚ και με τον Φώτη Γεωργίου. Ο 28χρονος ακραίος κάνει εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένεται να του γίνει επίσημη πρόταση μετά την ολοκλήρωση των play offs.

Οι «κιτρινόμαυροι» πολιορκούν και τον Βασίλη Ρόβα, που φέτος έπαιξε σε Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν για την παραμονή του Παύλου Μητρόπουλου έχει περάσει στο προσκήνιο και ο ίδιος βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ.

Ο μεγάλος στόχος για την άμυνα της ΑΕΚ είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Πάντως πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς παρότι μένει ελεύθερος έχει συμβάλει αποφασιστικά στην πορεία του Ατρομήτου και έχει αρκετές πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του, ενώ δεν θέλει να μειώσει τις πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική αγωνιζόμενος στην τρίτη κατηγορία.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις παικτών από το ρόστερ της φετινής σεζόν. Πρόκειται για τους Κουτρουμπή, Μητρόπουλο, Κορδέρο, Τσούπρο, Γροντή, Κουρέλλα, Φέτση, Νικολόπουλο και Καραλή. Θετικά αναμένεται να κλείσουν οι υποθέσεις των Παυλή, Καλογέρη και Κ. Βλάχου, που ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: