Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η… αρπαγή του Φυτανίδη!!

Έτοιμοι να κινηθούν όπως στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό και για τον Σωκράτη Φυτανίδη, προλαβαίνοντας στη... γωνία τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Η… αρπαγή του Φυτανίδη
Έτοιμοι να κινηθούν όπως στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό και για τον Σωκράτη Φυτανίδη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως».

Ο διεθνής στόπερ μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και το προηγούμενο διάστημα είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό, όμως και οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και σκοπεύουν να μπουν «σφήνα» στον αιώνιο (έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή η πιθανότητα ο παίκτης να παίξει στη Football League 2).

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο 29χρονος παίκτης δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα, αλλά πρώτη του επιλογή είναι οι «ερυθρόλευκοι». Ωστόσο, αυτή τη στιγμή το μυαλό του είναι στις υποχρεώσεις που έχει με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι διεκδικούν τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προκριματικά του Champions League.

Η περίπτωση του Φυτανίδη είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς τα βήματα πρόοδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια και τις σταθερά καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε πρώτα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και τώρα με εκείνη του Ατρομήτου.

Επίσης, θα ενισχυθεί το ρόστερ με ακόμη έναν Έλληνα, χωρίς να δοθούν χρήματα σε κάποια ομάδα για τη μεταγραφή του, και θα υπάρχει ένα αξιόλογο μπακ απ μετά τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μανωλά.

Άλλωστε, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο το καλοκαίρι να φτάσει μία πρόταση για την παραχώρηση του νεαρού στόπερ ή για τον Δημήτρη Σιόβα (που βρίσκεται στο στόχαστρο της Άντερλεχτ).

Τη φετινή σεζόν ο Φυτανίδης έχει παίξει σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στους συμπαίκτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: