Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η επιθυμία του Σαρρή δεν έγινε πραγματικότητα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει στον sportdog την άδεια που πήρε ο Παναθηναϊκός. Γιατί δεν πρέπει να πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι και πώς άλλαξε το κλίμα για τον Γιάννη Αλαφούζο; Τελικά την πήρε την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός κόντρα στα όσα διέρρεε το περιβάλλον του προέδρου της ΕΠΟ τόσο καιρό, ότι δεν θα την πάρει. Οι επιθυμίες σε αυτή τη ζωή δεν γίνονται όλες πραγματικότητα. Τι να κάνουμε...
Και μάλλον τελικά είχε δίκιο ο Τραβέρσο, τον οποίο είδε ο Αλαφούζος στην ΟΥΕΦΑ και του είπε, ότι δεν θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Θυμάμαι, ότι τότε ο Σαρρής με ειρωνεία σχολίαζε την επίσκεψη Αλαφούζου…
Φυσικά σε μία χρονιά, που τερμάτισες έκτος, έμεινες εκτός Ευρώπης αγωνιστικά για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια δεν δικαιούται κανείς να πανηγυρίζει που η ομάδα πήρε την άδεια. Το μόνο, που μπορούμε να πούμε και να το αναγνωρίσουμε είναι, ότι δικαιώθηκαν -με αγώνα- οι προσπάθειες της διοίκησης. Μέχρι εκεί, όμως. Τίποτα παραπάνω.
Ο Αλαφούζος αυτή την εβδομάδα κέρδισε πόντους στην εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού. Το κλίμα, ήταν πολύ αρνητικό γι΄ αυτόν, με τα πολλά λάθη, που έκανε όλη τη χρονιά. Αλλά από τη μία η αγορά του προπονητικού κέντρου στο όνομα της ομάδας και συγκεκριμένα του "Απήλιον" και από την άλλη η εξασφάλιση της αδειοδότησης, όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει, του δίνουν πόντους στην εκτίμηση του κόσμου του Παναθηναϊκού, που ελπίζει να έχει μάθει από τα λάθη του.
Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο και θα το λέω, όσο και αν είμαι αρεστός σε κάποιους. Γι΄ αυτό θέλει σωστές και λογικές αποφάσεις από τη διοίκηση και συμπαράσταση από τον κόσμο, για να μπορέσει η ομάδα να γίνει και πάλι ΟΜΑΔΑ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: