Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

«Έτοιμος όταν πρέπει ο Ολυμπιακός»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος στους τελικούς πρωταθλήματος εμφανίστηκε μετά το 2-0 επί του Ρεθύμνου ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Έτοιμος όταν πρέπει ο Ολυμπιακός»
Την… υγειά του να ‘χει ο Ολυμπιακός και θα είναι απόλυτα έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ρεθύμνου (87-72) και εξήρε το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι Κατσίβελης και Παπανικολάου, ώστε η ομάδα του να φτάσει στο 2-0.

Με αφορμή, δε, τα προβλήματα των Λο και Περπέρογλου τόνισε πως το μόνο που τον απασχολεί είναι ν’ αποφύγει η ομάδα του προβλήματα τραυματισμών κι από ‘κει και πέρα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα δύσκολα ματς.

«Το Ρέθυμνο έκανε καλή εμφάνιση. Έχει βάθος, καλούς περιφερειακούς, ποιοτικούς Αμερικανούς, έχει τον Τσόχλα, τον Ντούβνιακ, γενικά παίκτες με προσωπικότητα, είναι ομάδα με αρκετό βάθος», ανέφερε αρχικά ο Μπαρτζώκας.

«Θεωρώ θετικό στοιχείο την εμφάνιση του Κατσίβελη, που προσέφερε σε άμυνα και σε επίθεση. Πέρα από τον προφανώς πολύ καλό Παπανικολάου», τόνισε ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε τα θέματα με Λο και Περπέρογλου και θα δούμε εάν θα τους έχουμε μαζί μας τη Δευτέρα στο τρίτο ματς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να κάνουμε το 3-0 για να βρεθούμε στον τελικό».

Με αφορμή ερώτηση που του έγινε, δε, για την κατάσταση των δυο τραυματιών, σημείωσε: «Έχει μάλλον κάποια φλεγμονή στο στομάχι ο Λο. Ο γιατρός λέει πως θα είναι σίγουρα τη Δευτέρα έτοιμος. Για τον Στράτο θα πρέπει να περιμένουμε μέρα με την ημέρα για να δούμε.

Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε υγιείς. Είναι συνεχόμενα ματς, θέλουμε να έχουμε υγεία. Αυτό κοιτάμε και την επόμενη προπόνηση. Έχουμε αποδείξει πως σε μεγάλα παιχνίδια με υψηλό κίνητρο θα είμαστε έτοιμοι και νομίζω θα το κάνουμε για άλλη μια φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: