Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Κοντά σε Λεόν, βλέπει και Μπάμπελ!!

Από βδομάδα θα τρέξουν οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Εκτός απροόπτου ο Πέδρο Λεόν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ενώ την ίδια ώρα οι Πειραιώτες εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Ράιαν Μπάμπελ.

Κοντά σε Λεόν, βλέπει και Μπάμπελ
«Από την 1η Ιουνίου θα ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά», ήταν η θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Ωστόσο, οι όποιες εξελίξεις γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση θα τρέξουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρείται απίθανο να κλείσει κάποια μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο και η πρώτη κίνηση των Πειραιωτών αναμένεται γίνει τις επόμενες μέρες.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται ο Πέδρο Λεόν για τον προκύπτει αισιοδοξία πως θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της ομάδας. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», εκτός απροόπτου ο 26χρονος χαφ θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Πιθανότατα αυτό θα συμβεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να διατηρούν οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι (με ένα ποσό πιο λογικό από τα 4 εκατ. ευρώ που ζητάει τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρησή του).

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Μίτσελ να ταξιδέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει τις επαφές μαζί του και με άλλους μεταγραφικούς στόχους από την πατρίδα του (εκτός από τον Ζοάν Βερδού).

Στο μεταξύ, η SportDay αναφέρει πως στον Ολυμπιακό προτάθηκε εκ νέου ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο Ολλανδός εξτρέμ είχε απασχολήσει και ήταν μια… ανάσα από τους Πειραιώτες την περσινή σεζόν, όμως την τελευταία στιγμή προτίμησε να αγωνιστεί στον Άγιαξ.

Έμεινε ελεύθερος από τον «Αίαντα», στον οποίο τη φετινή σεζόν παίξει σε 22 συμμετοχές (5 γκολ και 7 ασίστ). Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η Φούλαμ, ενώ η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά και από την Μπεσίκτας. Το κασέ του δεν κρίνεται απαγορευτικό από τους «ερυθρόλευκους», αφού αξιώνει ένα ποσό της τάξεως του 1,3 με 1,4 εκατ. ευρώ.

Στην ίδια θέση παίζει και ο Μολό της Νανσί, όμως πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση. Οι Γάλλοι τον κοστολογούν στα 4 με 6 εκατ. ευρώ, ενώ αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του (Νιούκαστλ, Φούλαμ, Φενερμπαχτσέ). Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει μόνο με τη μορφή δανεισμού, κάτι που πολύ δύσκολα θα δεχθεί η ομάδα του.

Όσον αφορά τον Ζοάν Βερδού, χθες έδωσε προτεραιότητα να παραμείνει στην Εσπανιόλ και μετά θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του (από Ολυμπιακό, Σουόνσι και Σαουθάμπτον) και μετέφερε τις εξελίξεις για το μέλλον του μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της Primera Division. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: