Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η φιέστα των πρωταθλητών!

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια στη πρώτη εθνική και το πανηγύρισε δεόντως στην φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου στην Football League.

Η φιέστα των πρωταθλητών

Τόσο καιρό περίμεναν στον Απόλλωνα Σμύρνης τη στιγμή που η ομάδα θα επέστρεφε στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την ακρίβεια πέρασαν 13 ολόκληρα χρόνια, που η «ελαφρά ταξιαρχία» βολόδερνε στις μικρότερες κατηγορίες, με πολλά προβλήματα και μέσα στην ανυποληψία.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πια στο ζοφερό παρελθόν.

Είναι πλέον μία κακή ανάμνηση που ουδείς θέλει σκέφτεται και να μνημονεύει, αλλά μπορεί να γίνει… οδηγός για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν.

Σήμερα λοιπόν, με το ημερολόγιο να δείχνει 31 Μαΐου 2013 ο Απόλλων γιόρτασε στο γήπεδο της Ριζούπολης την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και την επιστροφή του εκεί που ανήκει. Μάλιστα το γιόρτασε και ως πρωταθλητής, καθώς τερμάτισε πρώτος στο πρωτάθλημα της Football League. Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι για μία ομάδα που κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια από την τρίτη κατηγορία να ανέβει στην πρώτη.

Στο πλαίσιο της φιέστας για την άνοδο, αλλά και της κατάκτησης του πρωταθλήματος, η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετώπισε την αντίστοιχη Νέων, σε μία αναμέτρηση διάρκειας 60 λεπτών, στην οποία για την ιστορία επικράτησε 2-0 η πρώτη ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα ξεκίνησε η φιέστα με ένα βίντεο από την πορεία της «ελαφράς ταξιαρχία» στο πρωτάθλημα της Football League, που την οδήγησε στην άνοδο. Ακολούθησαν βραβεύσεις στον πρόεδρο της ομάδας Σταμάτη Βελλή και στον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη και στη συνέχεια ήταν η ώρα της απονομής. Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Δημήτρης Καραδέμητρος σήκωσε την κούπα στον ουρανό της Ριζούπολης και το πάρτι των πρωταθλητών ξεκίνησε, με πολλά βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα, μέρα.

Μία σπουδαία χρονιά για τον Απόλλωνα Σμύρνης έφτασε στο φινάλε της, με την ομάδα 13 χρόνια μετά να επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία, εκεί ακριβώς που όλοι οι φίλαθλοί της… ονειρεύονταν να την ξαναδούν.

Οι πανηγυρισμοί των Πρωταθλητών





Η πορεία του Απόλλωνα μέχρι την άνοδο


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: