Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τώρα και τη Λεωφόρο!!

Ικανοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την αγορά προπονητικού κέντρου από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Μήνυμα προς τους μετόχους για κατασκευή γηπέδου στη Λεωφόρο. Σε δύο εβδομάδες τα διαρκείας.

Τώρα και τη Λεωφόρο
Η κίνηση της αγοράς του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» αύξησε τις… μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν με τον τρόπο αυτό ιδιόκτητη στέγη και έβαλαν τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατούσε σχετικά με την Παιανία. Οι φίλοι της ομάδας, πλέον, οραματίζονται λύση και στο θέμα του γηπέδου καλώντας τους μετόχους να βρουν λύση για την κατασκευή ενός νέου ιδιόκτητου γηπέδου στην περιοχή της Λεωφόρου.

Ο «Ενιαίος Φορέας» με ανακοίνωσή του πέρα από τις αιχμές που αφήνει για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και το γεγονός ότι δεν κληροδότησε στην ομάδα κανένα περιουσιακό στοιχείο, δίνει το σύνθημα για την επόμενη μέρα. «Αυτό τώρα που βλέπουμε τώρα όλοι μπροστά μας είναι ένα καινούργιο ιδιόκτητο γήπεδο στη Λεωφόρο. Εδώ είναι το μέλλον μας, εδώ είναι το σπίτι μας. Πρέπει όλη μαζί η Παναθηναϊκή οικογένεια να συνεργαστεί και να μπουν οι βάσεις για τα επόμενα εκατό χρόνια του "τριφυλλιού". Τα χρόνια περνάνε, το γήπεδο πρέπει να γίνει πάση θυσία για να προχωρήσουμε μπροστά σαν σύλλογος. Ο κόσμος είναι εδώ, σας στηρίζει, γράψτε ιστορία και φτιάξτε μας το γήπεδο που όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος θέλει. Μη χάνετε χρόνο, το όνειρό μας δεν είναι τόσο μακρινό, κάντε το πραγματικότητα…», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε δύο εβδομάδες τα διαρκείας

Μέχρι τις 10 Αυγούστου θα είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο της Λεωφόρου, συνεπώς θα είναι διαθέσιμο από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος. Χθες στο χώρο βρέθηκε ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Βρεττάκος και ο πολιτικός μηχανικός Χαράλαμπος Ταϊγανίδης και είδαν και την πορεία των έργων.

Τα διαρκείας για τη νέα σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε δύο εβδομάδες, Στη διάθεση του κοινού θα τεθούν περίπου 12.000 κομμάτια και στόχος είναι να πουληθούν όλα, ώστε να μπει ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ (περίπου 4 εκατ. ευρώ). Οι τιμές θα είναι προσιτές για όλες τις θύρες πέραν των 200 που θα εκδοθούν στα επίσημα και θα κοστολογούνται 10.000 ευρώ, με στόχο να αγοραστούν από οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: