Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Φαβορί ο Πασιένσια, δεν τελείωσε ο Στέφενς!!

Σταντ μπάι έχουν τον Ντομίνγκος Πασιένσια στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Χουμπ Στέφενς. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Φαβορί ο Πασιένσια, δεν τελείωσε ο Στέφενς
Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντομίνγκος Πασιένσια, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει υπογράψει για να καθίσει και επίσημα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Αυτό οφείλεται στις διαπραγματεύσεις που έχουν οι παράγοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» (Ζήσης Βρύζας και Γκέρμαν Τσιστιακόφ) με τον Χουμπ Στέφενς επί γερμανικού εδάφους.

Όπως συνέβαινε και όλες τις προηγούμενες μέρες, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί απόλυτη μυστικότητα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Οι επαφές με τον Πορτογάλο Ντομίνγκος συνεχίζονται κανονικά, όμως την ίδια ώρα υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους προπονητές να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ένας από αυτούς είναι ο Ολλανδός Στέφενς. Οι Θεσσαλονικείς αναγνωρίζουν πως η δεύτερη υπόθεση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη, όμως ακόμα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο πρώην κόουτς της Σάλκε έπεσε στο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει άμεσα συνάντηση και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Την ίδια ώρα, οι δύο παράγοντες της διοίκησης έχουν συζητήσεις και για μεταγραφικές υποθέσεις, αφού θα έχουν επαφές με μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τον Ντομίνγκος, στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως πρόκειται για προσιτό στόχο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο διετούς διάρκειας και τον έχουν… σταντ μπάι για λίγες μέρες.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρουν πως υπήρξε συνάντηση στη Γερμανία και επετεύχθη προφορική συμφωνία, με τις ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου να φτάνουν τις 600.000 ευρώ και άλλες 200.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: