Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Πληρώνουν κι… έφυγε

Με το ενάμισι πόδι στο Ντίσελντορφ βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 20χρονος μέσος αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γερμανία και δη στην Φορτούνα. Ένα deal που κατά το 90% έχει ολοκληρωθεί και απομένει ένα 10% για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουνε δώσει σχεδόν μία εβδομάδα τώρα τα χέρια συνάπτοντας συμφωνία συνεργασίας από την οποία ο Γιαννιώτας θα λάβει 200.000 ευρώ τον χρόνο, μαζί με κάποια μπόνους που μπήκαν στο συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση, ωστόσο, καθυστερεί διότι οι Γερμανοί θέλουν πρώτα να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ και να τους σταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης. Κι εδώ είναι το «εμπόδιο» που μέχρι στιγμής έχει… τρενάρει την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γιαννιώτα. Η Φορτούνα ενέκρινε το κονδύλι για την απόκτηση του διεθνή μέσου αλλά ζήτησαν το ποσό των 450.000 ευρώ να κατατεθεί στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ και όχι σε ιδιώτη, όπως δηλαδή τους προτάθηκε! Ζήτημα ναι μεν λεπτό, αλλά όχι αρκετό για να εμποδίσει την μετακίνηση του παίκτη στην Γερμανία.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών και δεν αποκλείεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, η οποία θα βαθιά οικονομική ανάσα στα ταμεία της ΠΑΕ με ρευστό που χαρακτηρίζεται αναγκαίο από την στιγμή που «τρέχει» το θέμα των συμφωνιών εν όψει του «99». Ο Άρης από τον Γιαννιώτα θα πάρει…. οξυγόνο 450 χιλιάδων ευρώ, ενώ στο συμφωνητικό έχει μπει 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του Γιαννιώτα, πέρα από την ικανοποίηση για το deal που έγινε, είναι ότι περιμένει πώς και πώς να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Φορτούνα προκειμένου να επικεντρωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων που αρχίζουν το Σάββατο στις 22 του μήνα.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: