Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ευχή της ΑΕΚ να σπάσει η ρέντα Δέλλα στο τάβλι!!

Ο Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει τι τον ανησυχεί σε σχέση με την ΑΕΚ και τον Δέλλα και κάνει τη σύγκριση με το 2004.
Τα σημάδια δεν είναι καθόλου καλά για την ΑΕΚ. Οι ανησυχίες όλο και βαθαίνουν για την τύχη της ομάδας με τεχνικό τον Δέλλα. Κατά μια σατανική συγκυρία, από τότε που ο πρώην ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ο άνθρωπος δεν παίζεται στο τάβλι. Αυτά δεν είναι τυχαία πράγματα.
Διακεκρυμμένοι ταβλαδόροι εγνωσμένης ανωτερώτητος και γι’ αυτό εκδιωγμένοι από τα καφενεία τους κάθε φορά που αντιμετωπίζουν σε ταβλομαχία τον Τραϊανό τρώνε ξύλο από το ζάρι του. Ποια Γωγώ Μαστροκώστα; Μια χαρά είναι το κορίτσι και σε τίποτα δεν φταίει. Με παπά πρέπει να κοιμάται ο Δέλλας.
Τέτοιο ζάρι δεν έχει ξαναγίνει. Φέρνει ό,τι θέλει. Δεν παίζεται ο προπονητής της ΑΕΚ που μ’ αυτόν είναι αδύνατον να σηκώσει κεφάλι. Έχει ειπωθεί από την εποχή του Σωκράτη και ποτέ δεν έχει αμφισβητηθεί. Όποιος χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη. Και το αντίθετο, βέβαια. Κι όταν λέμε χαρτιά εννοούμε γενικώς ό,τι έχει σχέση με τύχη, με στοίχημα, με παιχνίδι.
«Χαρτοπαίκτης» είναι ο κύριος έλεγαν τα παληά τα χρόνια οι δικηγόροι στο δικαστήριο για να μειώσουν ηθικά ακόμα περισσότερο τον αντίδικο. «Χαρτοπαίκτης» θεωρείτο από τους δικαστές κι  αυτός που δεν έπαιζε χαρτιά, αλλά έπαιζε άλογα στον ιππόδρομο και με τα ζάρια μπαρμπούτι και τάβλι.
Στην περίπτωση του Δέλλα η ρέντα στο τάβλι επηρεάζει, όπως έχει αποδειχθεί, την αγάπη του για την ΑΕΚ. Με το που ανέλαβε την ομάδα, τα άστρα είναι μαζύ του, απίστευτο φάρδος στο ζάρι, ενώ έχασε και τα δυο μοναδικά ματς, με Πανθρακικό και Ατρόμητο, που ήτανε προπονητής.
Σημειώνω, τέλος, ότι το 2004 στην Πορτογαλία ο Τραϊανός Δέλλας έχανε όλες τις παρτίδες με 7-0. Δεν τον ήθελε με τίποτα το ζάρι.

Έχουν πάθει την πλάκα τους στην ΟΥΕΦΑ από τα τέρατα και σημεία, που κάνουν ΠΑΣ Γιάννενα και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για να εξασφαλίσουν την ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Αλαφούζος και Χριστοβασίλης έχουν λυσσάξει, μη χάσουν τα …κεκτημένα που έχουν εξασφαλίσει στην ΕΠΟ. Για να πετύχουν στο δίκαιο αγώνα τους και το στόχο τους στην ΟΥΕΦΑ έχουν επιδοθεί σε μια πέραν πάσης φαντασίας επιχείρηση.

Υπόθεση προσωπική. Πραγματικά, είναι ολοφάνερο ότι τα αφεντικά των δύο ΠΑΕ το ‘χουν πάρει προσωπικά. Εκεί που έφθασε το πράγμα δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Να αφήσουν το πράμα στην τύχη του. Από την άλλη, αν τα καταφέρουν γίνονται «ήρωες». Οι πρώτοι μάγκες της πιάτσας.

Δίχως υπερβολή. Ποτέ άλλοτε η ΟΥΕΦΑ δεν ξανάζησε τέτοιο σκηνικό. Τέτοια επεισόδια σ’ ένα σήριαλ από το πουθενά. Κι όλα αυτά λόγω ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκού, που δεν το βάζουν κάτω. Που δεν ησυχάζουν με τίποτα.

Χριστοβασίλης και Αλαφούζος μ’ όλες τις δυνάμεις τους, μ’ όποιες «γνωριμίες» μπορούν να επηρεάσουν, «πολιορκούν» την ΟΥΕΦΑ, τόσο σαν όργανο, σαν υπερκείμενη αρχή, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Επιστρατεύονται «τρίτοι» άνθρωποι, και τέταρτοι και πέμπτοι, όποιοι και όσοι είναι σε θέση να πουν ένα καλό λόγο υπέρ των δυο ΠΑΕ πριν κληρωθεί η τελική απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Οπωσδήποτε ο Αλαφούζος υπερτερεί του Χριστοβασίλη στον τομέα των διαπροσωπικών επαφών με άτομα «ειδικού βάρους». Από τα Γιάννενα δεν έχει σταματήσει ο χαρτοπόλεμος.
Στέλνουν στην Ελβετία συνεχώς έγγραφα, «νέα στοιχεία», υπομνήματα, μέσω δικηγορικού γραφείου για να καταφέρουν τη συμμετοχή στο γιουροπα καπ και να μην πάρει τη θέση του ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: