Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Την 1η Ιουλίου το κάλεσμα παραγόντων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!

Στι έξι το απόγευμα άρχισε χθες στο Παλατάκι το έκτακτο ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά δύο συμβούλια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα... Ήταν εκεί και τα έξι μέλη και συζήτησαν τόσο την επερχόμενη συνάντηση με τον Θανάση Κατσαρή, όσο και το ανοικτό θέμα που αφορά το δικαστήριο με τον Άκη Τσόλη. Ειπώθηκε ότι έχουν καταβληθεί 5000 ευρώ και ότι τις επόμενες μέρες θα δοθούν και τα άλλα 6000 ευρώ για να κλείσει το ζήτημα.

Λίγο αργότερα άπαντες κατευθύνθηκαν στην Τούμπα και στα γραφεία του ΑΣ, όπου συναντήθηκαν με τον Θανάση Κατσαρή και τους συμβούλους Παπαδόπουλο, Μπεκιάρης, Ησαϊάδη. Έκαναν μια εκτενή αναφορά στα μέλη του ΑΣ για τα οικονομικά πεπραγμένα της χρονιάς.

Ακόμα συμφωνήθηκε την 1η Ιουλίου να γίνει μια συνάντηση ανθρώπων που θα μπορούσαν και θα ήθελαν να στηρίξουν την ΚΑΕ και ο ΑΣ θα αναλάβει τις προσκλήσεις. Και για τα αβαντάζ του πειράματατος αυτού τέθηκε η προσπάθεια της ομάδας να παίξει στην Ευρώπη, καθώς έγινε ενημέρωση για τις αλλαγές στο Γιούροκαπ με τα τέσσερα επιπλέον ματς στην πρώτη φάση.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν... Ευρώπη, αλλά καταλαβαίνουν ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, δεν μπορούν. Για αυτό και θα περιμένουν αν υπάρξουν αυτές οι βοήθειες που θα μπορούσαν να εγγυηθούν τα έξοδα πέντε ταξιδιών και πέντε εντός έδρας αγώνων. Και μετά η ΚΑΕ θα έχει την ευθύνη να κάνει αυτή τυην διαδικασία ελκυστική προς το κόσμο.

Και τέλος... Συμφωνήθηκε ότι τις επόμενες μέρες η Κατερίνα Γιαννακοπούλου θα κάνει αίτηση στο πρωτοδικείο για ανανέωση θητείας της νυν διοίκησης, καθώς θα ήταν καταστροφικό να δημιουργηθεί τώρα κενό. Όταν μάλιστα είχε ρωτήσει ο Πρέλεβιτς τους υπόλοιπους πέντε για το αν υπάρχει η διάθεση να συνεχίσουν, δεν υπήρξε καμμιά διαροή.

Έτσι στο «χαρτάκι» θα αναγραφούν τα ίδια έξι ονόματα και αν στην πορεία προκύψει κάτι διαφορετικό, ειδικά μετά την συνάντηση της 1ης Ιουλίου, οι αλλαγές θα γίνουν στην πορεία μετά την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: