Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Αρέσει ο Γκέλιος για αντι-Βελλίδης!!

Αρκετές είναι οι πιθανότητες του Άρη να προχωρήσει στην απόκτηση του Γιάννη Γκέλιου, ο οποίος είναι ομογενής τερματοφύλακας και ανήκει στην Αουγκσμπουργκ.

Αρέσει ο Γκέλιος για αντι-Βελλίδης
Στα γραφεία του Άρη βρέθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γιάννης Γκέλιος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων και - εκτός απρόοπτου – θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μάρκου Βελλίδη στην «κίτρινη» εστία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας (21 ετών) μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 24 ετών.

Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων πορτιέρο έχει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα (έχει ύψος 1,90), είναι γέννημα-θρέμμα της Αουγκσμπουργκ και τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 20 αγώνες με τη δεύτερη ομάδα του γερμανικού συλλόγου.

Μάλιστα, το όνομά του είχε ακουστεί και παλιότερα για άλλες ελληνικές ομάδες.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης ενδέχεται να παίξει η παρουσία του, επίσης, γερμανοαναθρεμμένου Δημήτρη Μούτα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο Δημήτρης Ηλιάδης θα έχει επαφές για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν σε λίγες μέρες, έχοντας σήμερα ραντεβού με τον μάνατζερ του Μανώλη Παπαστεριανού και του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Δημήτρη Καρύδα.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν να μάθουν αν υπολογίζονται στο «κίτρινο» ρόστερ και με ποιους όρους θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: