Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τουλάχιστον ξέρουμε το πλάνο του!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει στο sport-fm.gr κάποια πράγματα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, σε σχέση με τις υποδείξεις του Μίτσελ και το σχέδιό του.

Τουλάχιστον ξέρουμε το πλάνο του
• Αν δεν προκύψει κάποια ευχάριστη έκπληξη, φαίνεται πως ο Βερδού θα είναι το τρίτο όνομα από την Ισπανία που είχε στο μυαλό του ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά δεν του «κάθεται». Να θυμίσω τα άλλα δύο: Μπόατενγκ και Πέδρο Λεόν.

• Τουλάχιστον, όμως, από την αποκάλυψη των ονομάτων των στόχων του Ισπανού προπονητή, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το πλάνο του για την ομάδα. Το σχέδιο, δηλαδή, που έχει στο μυαλό του. Και που προβλέπει κατά κύριο λόγο ενίσχυση της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής.

• Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Μίτσελ θέλει ένα έξω δεξιά που να δημιουργεί, αλλά και να μπορεί να βάζει κάποια γκολάκια, θέλει ένα πλέι μέϊκερ ικανό να βγάζει ασίστ, αλλά και στο σκοράρισμα κι ένα εξαροοκτάρι που αφενός μεν θα κόβει, αφετέρου δε θα μπορεί να ξεκινάει από πίσω το παιχνίδι της ομάδας.

• Σαν πλάνο είναι καλό, οι παίκτες που επέλεξε είναι καλοί, με τη διαφορά ότι δεν του «βγαίνουν» οι μεταγραφές. Κι αναπόφευκτα κάτι τέτοιο δεν βοηθάει και τον ίδιο, τόσο σε επίπεδο δουλειάς, όσο και σε επίπεδο εντυπώσεων. Υπό την έννοια, ότι εύκολα θα σου πει κι ο άλλος, «Ισπανός προπονητής, με μεγάλο όνομα ως πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπορεί να φέρει ένα καλό Ισπανό παίκτη;».

• Έχει λοιπόν και ο Μίτσελ την αγωνία του για το πώς θα κυλήσουν τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και δη οι παίκτες που ο ίδιος προτείνει η, έστω εγκρίνει, από την ισπανική αγορά… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: