Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Χλωμιάζει» του Βερδού!!

Μέχρι αύριο περιμένουν στον Ολυμπιακό την απάντηση του Ζοάν Βερδού στην πρόταση που του έχει γίνει. Μειωμένες οι πιθανότητες να πει το «ναι» ο Ισπανός μέσος. Υπάρχει εναλλακτική λύση.

«Χλωμιάζει» του Βερδού
Ως την Πέμπτη περιμένουν στον Ολυμπιακό την έκβαση της μεταγραφικής υπόθεσης του Ζοάν Βερδού. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την απάντηση του Ισπανού μέσου στην πρόταση που του έχουν κάνει, αλλά όπως προκύπτει από πηγές στην πατρίδα του οι πιθανότητες να πει το «ναι» δεν είναι με μέρος των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως (η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του) και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από όσα είδε κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ωστόσο από τη μια η σύζυγός του, που δεν φαίνεται να «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα, και από την άλλη η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με ομάδες της Primera Division να τον εξετάζουν, όπως και η Σαουθάμπτον του άλλοτε προπονητή του στην Εσπανιόλ Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον κρατούν… μακριά από το λιμάνι.

Το θέμα, ασφαλώς, δεν έχει κλείσει αρνητικά και δεν θα κλείσει προτού ο Βερδού ενημερώσει για την απόφασή του την Εσπανιόλ. Όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα ένα «si» θα αποτελεί μάλλον… ευχάριστη έκπληξη.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει εναλλακτική λύση για τη θέση του μέσου. Πάντως δεν πρόκειται για τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: