Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

“Κάποιοι θέλουν να έχει ο Άρης την κατάληξη της ΑΕΚ”!

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Ευθυμιάδης, μιλώντας στον “Arena 89.4″, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως είναι απρέπεια να υπάρχουν “επενδυτικά σενάρια” όταν μια νέα διοίκηση προσπαθεί να νοικοκυρέψει τους “κίτρινους”, ενώ “ξέσπασε” εναντίον αυτών που, κατά τη γνώμη του, προσπαθούν να μην πάει ο Άρης μπροστά και να έχει την κατάληξη της ΑΕΚ ώστε να γλιτώσουν από τα χρέη.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα εξής:
Αρχικά, τόνισε: ” Ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες υποθέσεις τύπου Αμορόζο! Είναι σύνηθες φαινόμενο να επικοινωνούν μαζί μας και να γνωρίζουμε καθημερινώς νέες περιπτώσεις που οφείλει χρήματα η ΠΑΕ Άρης”.
Για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στο αγωνιστικό τμήμα: “Η ομάδα θα στελεχωθεί και με τεχνικό διευθυντή στις ομάδες των Κ20, Κ17. Γενικώς στις ακαδημίες. Όποιος κι αν είναι θα ανακοινωθεί από το γραφείο Τύπου. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιος θα είναι. Παίκτες θα πάρουμε όσους χρειάζονται ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του ρόστερ. Όσες μεταγραφές μπορούμε, θα κάνουμε”.
Για το ότι υπάρχουν πολλά σενάρια για υποψήφιους επενδυτές: “Είναι γεγονός. Είναι δύσκολο, είναι άσχημο, είναι απρέπεια. Όταν υπάρχει μια νέα διοίκηση που προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη και βάλλεται από παντού, δεν είναι καλό. Πέρυσι, τέτοια εποχή ψάχναμε πρόεδρο και κανείς δεν αναλάμβανε. Τώρα, υπάρχει ένας άνθρωπος και όλοι εμείς σαν διοίκηση που αναλάβαμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα.
Τρώμε τα σωθικά μας μόνοι μας, αυτό είναι το κακό στον Άρη. Εγώ νομίζω πως υπάρχουν κάποιοι που δε θέλουν να πάει μπροστά ο Άρης, θέλουν να έχει την κατάληξη της ΑΕΚ! Δε θέλουν κάποιοι, έχω την αίσθηση, να μπει η ομάδα στο άρθρο 99, ώστε να μπορέσει να πέσει η ομάδα και να γλιτώσουν από τα χρέη! Εμείς, σαν διοίκηση, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο κόσμος είναι μαζί μας και καλό θα είναι όσοι μπορούν να έρχονται στις συγκεντρώσεις που θα κάνουμε κάθε Δευτέρα, ώστε να ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους”.
Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, τον Δημήτρη Μούτα αλλά και το μεγάλο στοίχημα της νέας διοίκησης: “Ο κ. Χατζηνικολάου με τον κ. Μούτα έχουν αναλάβει όλα τα θέματα προς όλες τις κατευθύνσεις σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ανακτήσουμε, να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη του κάθε φιλάθλου του Άρη, που τα προηγούμενα χρόνια “προδόθηκε” από άλλους παράγοντες και θέλει να ξέρει που πηγαίνει το κάθε ευρώ που δίνει για την ομάδα. Και έδωσε πολλά λεφτά όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα στη διοίκηση του Άρη, ο καθένας θα έχει το δικό του ρόλο και τις αρμοδιότητές του. Θέλουμε ενθουσιασμό και από το υπαλληλικό προσωπικό, αλλά γνωρίζουμε τί έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια και τους καταλαβαίνουμε”.
Για το αν συμφώνησε ο νεαρός ομογενής (αγωνιζόταν στην β’ ομάδα της Άουγκσμπουργκ πέρυσι) τερματοφύλακας, Γκέλλιος με τον Άρη: “Όποια μεταγραφή γίνει, θα ανακοινώνεται από το γραφείο Τύπου”.
Για το αν υπάρχει θέμα αλλαγής του τάπητα στο “Βικελίδης”: “Όχι, δεν υπάρχει θέμα αλλαγής στον τάπητα του “Βικελίδης”. Είναι μια χαρά, όπως και στο προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο. Είναι μέσα στις προθέσεις μας να ανακοινώσουμε το νέο όνομα του, που θα λέγεται “Δασυγένειο”.
Για την περίπτωση του Ρούμπεν Πουλίδο, που έχει συμβόλαιο αλλά εμφανίζεται να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις: “Γίνονται συζητήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο. Ό,τι είναι να γίνει, θα ανακοινωθεί”.
Για το προπονητικό κέντρο που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας: “Γίνονται επαφές. Μπορεί ακόμη και σήμερα να έχουμε ανακοινώσεις”.
Τέλος, είπε: “Είμαστε στον πτωχευτικό κώδικα. Αυτό δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι. Εμείς προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε την ομάδα, ώστε κάποια στιγμή να είμαστε έτοιμοι για τον ερχομό ενός επενδυτή. Και ο κ. Ηλιάδης μπορεί να είναι, έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει τις μετοχές. Εγώ θέλω να καλέσω τον κόσμο να συμμετέχει στις συναντήσεις που κάνουμε κάθε Δευτέρα και να μας στηρίξει. Θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του”.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: