Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κι άλλες «μεταγραφές» Μελισσανίδη!!

Δυνατό τιμ «χτίζει» γύρω του ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επιστρέφει ο πρώην γενικός διευθυντής Γιώργος Ρόκκας, αφιλοκερδώς θα προσφέρουν Νικολάου-Πανταζής. Μαγιοβιέτσκι-Κυρατσούς το δίδυμο για το γήπεδο.

Κι άλλες «μεταγραφές» Μελισσανίδη
Καλός ο… Κορδέρο, αλλά μία καλή ομάδα δεν χρειάζεται απλώς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να στελεχώσει την ΑΕΚ με ανθρώπους ικανούς να τη βοηθήσουν σε διάφορα «νευραλγικά» πόστα.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η επάνοδος του Γιώργου Ρόκκα στα κοινά. Ο άλλοτε γενικός διευθυντής και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ τη διετία 2004-2006 επιστρέφει για να αναλάβει τον έλεγχο όλων των οικονομικής και διοικητικής φύσης ζητημάτων της νέας ΑΕΚ.

Εξάλλου, δύο ιστορικές φυσιογνωμίες της ομάδας θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτή τις υπηρεσίες τους και μάλιστα αφιλοκερδώς. Ο λόγος για τον Λάκη Νικολάου, κορυφαίο ορθοπεδικό, αλλά και τον επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκο Πανταζή.

Αυτοί θα «τρέξουν» το γήπεδο

Δύο πρόσωπα που θα έχουν ρόλο-κλειδί στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται για τον Μάσιμο Μαγιοβέτσκι, υπεύθυνο κατασκευής του γηπέδου της Γιουβέντους και στενό συνεργάτη του Τζίνο Τζαβανέλα, ο οποίος θα αποτελέσει τον υπ’ αριθμόν ένα εκτελεστικό παράγοντα για το «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σημειώνεται, δε, πως ο Ιταλός αρχιτέκτονας είχε προσφέρει την τεχνογνωσία του σε τέσσερα ελληνικά γήπεδα, το ΣΕΦ, το «Καραϊσκάκη», το «AEL FC Arena» και το κλειστό της Θέρμης. Δίπλα του ο 68χρονος «γκουρού» των κατασκευών θα έχει τον Έλληνα αρχιτέκτονα, τον Θανάση Κυρατσού, που είναι συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: