Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Έγινε κουβέντα για την ανανέωση του Βενγκέρ!!

Μια πρώτη κουβέντα, με θέμα το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ και την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του, είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου με τον Αλσατό προπονητή!

Έγινε κουβέντα για την ανανέωση του Βενγκέρ!
Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του 70 εκατ. λίρες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και την ώρα που εφαρμόζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, κλήθηκε στα γραφεία του συλλόγου για το θέμα του μέλλοντός του.

Άλλωστε, ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, είχε τονίσει πρόσφατα πως: «Ο Βενγκέρ είναι ο άνθρωπος που θέλουμε να έχουμε στον πάγκο για πολλά χρόνια ακόμα και σύντομα θα συζητήσουμε περί της πιθανής επέκτασης του συμβολαίου του».

Έτσι, λοιπόν, οι συζητήσεις άρχισαν!

Όπως αναφέρει η «Daily Express», έγινε μια πρώτη κουβέντα ανάμεσα στον Αρσέν Βενγκέρ και τα αφεντικά της ομάδας, με σαφή την πρόθεση του συλλόγου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το 2014.

Από την πλευρά του, ο Αλσατός έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές τα τελευταία δύο χρόνια, όμως η αντοχή και το πείσμα που επέδειξε, φανερώνει και την αγάπη του για το καλό της ομάδας. Βέβαια, οι δικές του προθέσεις δεν είναι γνωστές…

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: