Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΡΗΣ: Ο Ηλιάδης και οι Τούρκοι…!!

Παρά το γεγονός ότι πήρε την πλειοψηφία στις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη με τη συνδρομή του “Σούπερ 3″, είναι αλήθεια ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης αντιμετωπίζεται με επιφυλακτικότητα από τους οπαδούς της ομάδας. Γράφει ο Νίκος Πετρουλάκης.
Όλοι τον έχουν για πρόεδρο με… ημερομηνία λήξεως, αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι δεν το σκέφτεται έτσι. Κάνει επαφές στην Αθήνα, μιλάει με όλους, καλεί κοντά του βετεράνους, πρώην παράγοντες (προχτές συναντήθηκε πάλι με Δασυγένη), πρώην χορηγούς και δείχνει να είναι πεισματάρης στο δρόμο για την επιτυχία.
Ξέρει ότι είναι και η δική του “ζαριά”, αφού ουσιαστικά αυτό είναι πλέον το… επάγγελμά του στην Ελλάδα και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει! Δεν χωράει αποτυχία για τον Ηλιάδη και μην παραξενευθείτε εάν τον δείτε και δίπλα σε υποψήφιο επενδυτή, ακόμη και σε… Τούρκο που θα έρθει να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
“Δεν ισχύει τίποτα” λένε από την ΚΜΑ, “Ομερτά” λέμε εμείς, “για το καλό του Άρη, αφού έτσι θέλετε” και περιμένουμε για τις εξελίξεις.
ΥΓ : Δεν είναι “παπάς” το θέμα και όπως γράψαμε δεν είναι η Doyen, η οποία αμέσως μετά διέψευσε τη φημολογία.
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: