Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Σφυρί» ο Κάρολ!!

Την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ, αποχωρώντας μια και καλή από τη Λίβερπουλ, πήρε ο Άντι Κάρολ!

«Σφυρί» ο Κάρολ!
Όπως αναφέρει η «London Evening Standard», ο Άγγλος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας να έχει ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

Ο υψηλόσωμος φορ, ολόκληρη την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα «σφυριά» με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, αλλά από το φετινό καλοκαίρι, θα ανήκει ολοκληρωτικά στον λονδρέζικο σύλλογο.

Η απόφαση πάρθηκε και ο Άντι Κάρολ θα αφήσει τη Λίβερπουλ για χάρη της Γουέστ Χαμ που του έδωσε την ευκαιρία να αναγεννηθεί. Οι δύο εμπλεκόμενοι σύλλογοι, άλλωστε, τα έχουν βρει εδώ και καιρό στα 15 εκατ. λίρες και αυτό που περίμεναν, ήταν η επιλογή που θα έκανε ο παίκτης.

Αυτός, «ζύγισε» τα δεδομένα, είδε ότι ο Μπρένταν Ρότζερς πήρε και τον Ιάγο Άσπας για τη γραμμή κρούσης, χωρίς να είναι σίγουρη η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες και αποφάσισε να γίνει μόνιμα «σφυρί»!

Την Τρίτη αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη μεταγραφή, υπογράφοντας το συμβόλαιο που του έχει προτείνει εδώ και καιρό η Γουέστ Χαμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: