Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Μόλις γυρίσεις από ΗΠΑ, έλα»

Δύσκολα δε θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΟΚ ο Σανθ Χακόμπο.

«Μόλις γυρίσεις από ΗΠΑ, έλα»
Ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμά τον Ισπανό τερματοφύλακα και ειδικά τα όσα έκανε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η αρχική σκέψη των ανθρώπων του «Δικεφάλου» πως δεν μπορούν να μείνουν τρεις λογιζόμενοι ως βασικοί τερματοφύλακες στην ομάδα, έφερε κάποια εμπόδια στην απόφαση να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το ραντεβού που είχε ο Σαββίδης με τον Χουμπ Στέφενς, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τηλεφωνήσουν στον Χακόμπο και να του κλείσουν ραντεβού στο εξωτερικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο τελευταίος τους πληροφόρησε ότι έχει κλείσει ημερομηνίες για να μεταβεί στις ΗΠΑ για διακοπές, αλλά φάνηκε διατεθειμένος να αλλάξει το πρόγραμμά του για να τους συναντήσει.

Αυτό μεταφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος εκτίμησε την κίνηση του Χακόμπο και μετέφερε στους συνεργάτες του να αφήσουν τον Ισπανό να συνεχίσει τις διακοπές του και να έρθει από εβδομάδα στην Ελλάδα για να συναντηθεί μαζί του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: