Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τι "τρέχει" με τον Ζαγοράκη...

Τον τελευταίο καιρό και - κατά την ταπεινή μας άποψη – στα "καλά καθούμενα" αυξάνονται και πληθύνονται οι αναλύσεις περί του ρόλου του τέως προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γράφει ο Άρις Νικολάκης.
Ακούμε και βλέπουμε στον ηλεκτρονικό Τύπο αλλά και διαβάζουμε στον γραπτό πόσο κοντά αλλά και πόσο μακριά είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την διοίκηση της ή τον Ιβάν Σαββίδη. Όλα αυτά δε, άνευ λόγου κι αιτίας ορατών σε απλούς θνητούς. Κατά πως είναι η αφεντιά μας …
Βάλαμε λοιπόν, κάτω τα δεδομένα όπως εκφράζονται στον Τύπο. Και καταλήγουμε σε δύο τινά: Ή οι φίλα προσκείμενοι (και δεν ήταν καθόλου κακό αυτό, όταν ελέγχεται …) στον Θοδωρή Ζαγοράκη θέλουν, να τον κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κρατώντας τον παράλληλα και μακριά από φθορές σε εμπλοκές. Ή οι μη φίλα προσκείμενοι (κι αυτό δεν είναι κακό, όταν κι αυτό ελέγχεται …) θέλουν, να τον κρατήσουν σε εκτός βεληνεκούς από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κρατώντας παράλληλα και μακριά από διαμόρφωση αποφάσεων κι επιλογών.
Ουσιαστικά πάντως, μήτε το ένα, μήτε το άλλο αποτελεί μοχλό εξελίξεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια; Μήτε οι μεν, μήτε οι δε διαμορφώνουν πλέον, ισορροπίες. Και τούτο επειδή τελικά, είδε κι απόειδε ο Ιβάν Σαββίδης και πήρε τον έλεγχο στα χέρια του. Έτσι κι «έκλεισε» (μην ματιάσουμε το «κλείσιμο» καθώς ακόμη δεν έπεσαν – έστω τυπικά – οι υπογραφές …) τον Χούουμπ Στέφενς. Δεν είναι φυσικά, δυνατόν ο «τσάρος» να πράττει ανάλογα επί μακρόν. Να εγκαταλείψει τους άλλους … θρόνους του, στα άλλα «βασίλεια» του για τον … θρόνο και τοπ «βασίλειο» της Τούμπας.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απλά, πολύ απλά ότι, μόλις θεωρήσει πως έβαλε πάλι, το νερό στ΄ αυλάκι τον έλεγχο θα παραχωρήσει. Ναι, αλλά αυτή τη φορά η «εν λευκώ» διαχείριση των αγωνιστικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν διανέμεται σε πολλά ίδια ή μη, μερίδια ευθύνης. Είναι ένα και μοναδικό μερίδιο ευθύνης. Αυτό το οποίο ανήκει του Χούουμπ Στέφενς. Αυτή η αλλαγή στα δεδομένα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρείται (κατ αρχήν τουλάχιστον …) ως αφετηρία μιας νέας εποχής στην Τούμπα.
Ως εκ τούτων σημασία μην αναρωτιέστε: Τι «τρέχει» με τον Θοδωρή Ζαγοράκη; Πως και γιατί πρωταγωνιστεί σε θέσεις κι αντιθέσεις, σε λύσεις κι αναλύσεις περί του ρόλου του; Μην δίνετε τόση σημασία εάν κι εφ όσον (μία υπόθεση κάνουμε…) οι φίλα κι οι μη φίλα προκείμενοι στον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον εμπλέκουν εν γνώσει ή εν αγνοία του σε διάκριση ρόλων κι αρμοδιοτήτων. Να δίνετε τόση σημασία εάν κι εφ όσον τόσο αυτός όσο και ως φερόμενος αντίπαλος πόλος (λέγε με: Ζήση Βρύζα) εναρμονίζονται με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του Ιβάν Σαββίδη ή διαχωρίζονται από αυτές.
Είναι – βλέπετε – κι ο νταλκάς του «τσάρου». Να ταιριάξει το πυρ με το ύδωρ. Ταιριάζουν αυτά; Κάπως έτσι – επιμένουμε εμείς – μοιάζει η συνύπαρξη σε κοινό τόπο νυν και τέως προέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Παντού και πάντοτε υπό την εποπτεία του Ιβάν Σαββίδη βεβαίως βεβαίως…
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: