Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δεν είναι χίλιοι δεκατρείς, είναι αυτοί οι τρεις!!

Μπορεί ήδη να έχουν «παρελάσει» δεκάδες καλοκαιρινά ονόματα για τον Ολυμπιακό, όμως ο «σκύλος» γνωρίζει καλά ότι επί της ουσίας μόλις μία είναι η τριάδα παικτών που έχουν απασχολήσει τους πρωταθλητές... Ο Γιοάν Βερδού, πάνω στον οποίο έχουν παίξει τα πρώτα μεταγραφικά τους ρέστα οι «ερυθρόλευκοι», ένας άλλος… «Ιωάννης», ο Μολό και ως εναλλακτική του επιθετικού της Νανσί για το δεξί επιθετικό άκρο, ο Φλοράν Μαλουντά. Κανείς άλλος μεταγραφικός στόχος δεν έχει συζητηθεί σοβαρά μέχρι τώρα στο τραπέζι της πλατείας Αλεξάνδρας.
Η πειραϊκή ΠΑΕ περιμένει ως αύριο βράδυ την τελική απάντηση του Βερδού, για τον οποίο ήξερε από την πρώτη στιγμή, ότι το πρόσφατο ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε στην Ελλάδα και κουβέντιασε με τους ιθύνοντες της «ερυθρόλευκες» διοίκησης, δεν θα είχε καταληκτική διάθεση από μεριάς του.
Το «δεκάρι» της Εσπανιόλ, υπό την συζυγική και οικογενειακή επιρροή και προτίμηση, έχει ως πρώτο στόχο την εσωτερική μετακίνησή του, ευελπιστώντας ότι θα πάρει τα «καλά λεφτά» από την Ατλέτικο Μαδρίτης και να γίνει «κάτοικος Βιθέντε Καλντερόν».



Ωστόσο για την ώρα, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η πιο «δυνατή» - ο Μαρινάκης του δίνει και εξτρά πριμ υπογραφής - που έχει στα χέρια του και εφόσον δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό γι’ αυτόν τις επόμενες ώρες, θα πει το μεγάλο «ναι» και θα μετακομίσει στον Πειραιά. Ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του Μίτσελ, ο οποίος επιθυμεί να «χτίσει» πάνω στον Ισπανό μεσοεπιθετικό το νέο Ολυμπιακό.
Η διοίκηση των νταμπλούχων, πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα περιμένει για πολύ την απόφαση του Βερδού και λέγεται ότι όλο αυτό το διάστημα – παρόλο που η αγωνία της εστιάζεται πάνω στον Ισπανό άσο – δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, έχοντας έτοιμη την εναλλακτική λύση την οποία κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό στο λιμάνι.
Παράλληλα, ο Ισά και ο Καρεμπέ, «ξεψαχνίζουν» την περίπτωση Μολό και εκφράζεται αισιοδοξία ότι η Νανσί (που υποβιβάστηκε) δεν πρόκειται εν τέλει να εμμείνει στα 4 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η αρχική απαίτησή της για τον ποδοσφαιριστή και απέχει πολύ από τις δυνατότητες του Ολυμπιακού.
Στον Πειραιά λένε ότι με τα μισά χρήματα τον αγοράζουν αύριο πρωί τον Μολό, ενώ παράλληλα προτείνουν στους Γάλλους το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη. Επίσης πολύ δύσκολος στόχος, καθότι ήδη η Νανσί δάνεισε το προηγούμενο εξάμηνο τον επιθετικό της στη Σεντ Ετιέν. Ο ελεύθερος Μαλουντά είναι πιο «συμβατή» περίπτωση, εφόσον ναυαγούσε οριστικά η μεταγραφή του Μολό.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: