Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στέφενς ...κάτσε καλά!

Ποιος νεαρός άσος του ΠΑΟΚ φαίνεται να μην τρελαίνει τον Ολλανδό και τι θα γίνει αν δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα; Ο sportdog αποκαλύπτει και αναρωτιέται... 

Μπορεί ακόμα ο Χούμπ Στέφενς να μην υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εδώ και μέρες μελετά το ρόστερ της ομάδας και ήδη έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.
Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες, όπως ο νεαρός Πέλκας, για τον οποίο σας έγραψε ο sportdog
Ωστόσο, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν τον έχουν ...τρελάνει κιόλας. Ένας απ΄ αυτούς φαίνεται να είναι και ο νεαρός Κάτσε. Δεν λέμε ότι ο Στέφενς δεν γουστάρει τον μικρό, αλλά όταν τον είδε δεν ενθουσιάστηκε, όπως συνέβη, για παράδειγμα, με τον Πέλκα ή τον Κωνσταντινίδη.

Πάντως, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε αν ο Στέφενς θα υπολογίζει τον Κάτσε για βασικό, μιας και ο νεαρός άσος έκανε πέρυσι φοβερή χρονιά και ήταν δικαίως βασικός και αναντικατάστατος στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Σε περίπτωση που δεν έχει στα πλάνα του τον Αλβανό μέσο να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις ακόμα κι εντός της ομάδας, αφού ο Κάτσε θεωρείται ένα από τα μεγάλα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: