Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Δημιουργεί προβλήματα η… επενδυτολογία»

Ανακοίνωση με την οποία θέλει να βάλει τέρμα στην… επενδυτολογία εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, ενώ κάνει λόγο και για… τορπιλισμό της προσπάθειας για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99.

«Δημιουργεί προβλήματα η… επενδυτολογία»
Με πολλαπλούς παραλήπτες ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη, με την οποία θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την… επενδυτολογία.

Μάλιστα τονίζεται ότι αυτό που συμβαίνει κάνει κακό στον σύλλογο, καθώς την ευθύνη για την ομάδα έχει πάρει μόνο ο Δημήτρης Ηλιάδης.

Επιπλέον γίνεται λόγος και για κάποιους που θέλουν να… τορπιλίσουν την προσπάθεια υπαγωγής στο άρθρο 99.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη:

«Σχετικά με όλα όσα ακούγονται για επενδυτές και την πίεση που υπάρχει προς την ΚΜΑ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Επίσημα στην ΚΜΑ δεν έχει έρθει καμία πρόταση, καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος, καμία εταιρία και κανένας ιδιώτης που να δηλώσει ότι επιθυμεί να πάρει την ομάδα πλην του κυρίου Ηλιάδη, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις προθέσεις του στην τελευταία Γενική Συνέλευση. Η μόνη περίπτωση που μας δηλώθηκε ενδιαφέρον από κάποια εταιρία ήταν από τον κύριο Αβάνογλου, ο οποίος επίσης τοποθετήθηκε στην Γενική Συνέλευση. Από τον κύριο Αβάνογλου ζητήθηκε ένα έγγραφο της εταιρίας που εκπροσωπεί από το οποίο να προκύπτει η νομιμοποίηση του ή το ενδιαφέρον της εταιρίας άλλως να έρθει η συγκεκριμένη εταιρία σε επαφή μαζί μας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και γι` αυτό το λόγο δεν υπήρξε τοποθέτηση μας. Δεν ήταν δυνατόν να μιλήσουμε για κάποιον που ούτε τον ξέρουμε ούτε έχει επικοινωνήσει μαζί μας και ο μόνος λόγος που το κάνουμε σήμερα είναι επειδή δημιουργήθηκε θέμα στα ΜΜΕ. Μετά από την δημοσίευση του ονόματος της συγκεκριμένης εταιρίας, στείλαμε mail στην εταιρία με το οποίο προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της, χωρίς όμως να πάρουμε απάντηση.

Δεδομένου λοιπόν ότι μέχρι τώρα δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα, είμαστε υποχρεωμένοι τόσο εμείς και κυρίως η διοίκηση της ΠΑΕ να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχει ο Σύλλογος. Η άκρατη επενδυτολογία όμως χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα δημιουργεί μόνο προβλήματα τόσο στις διαπραγματεύσεις όσο και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας καθώς προσπαθώντας να δούμε τον επενδυτή "βουνό" δεν βλέπουμε το πραγματικό βουνό των προβλημάτων που υπάρχουν και ο χρόνος κυλάει εις βάρος της ομάδας μας.

Καλούμε τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται. Το ΔΣ της ΚΜΑ και το ΔΣ της ΠΑΕ έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι επιθυμούν την έλευση επενδυτή και θα το αποδείξουν με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι καλό είναι να έρθουν σε άμεση επαφή με την ΚΜΑ για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Σεβόμαστε την όποια προσπάθεια γίνεται για την έλευση επενδυτή αλλά δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα χωρίς να έχουμε κάτι χειροπιαστό. Οφείλουμε ως μεγαλομέτοχοι να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας κίνηση και να μην εμφανιστούν τα κρούσματα που υπήρξαν προ δεκαετίας και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια 4 παικτών, την διάλυση εκείνης της ομάδας, το χάσιμο ενός ολόκληρου καλοκαιριού με εράνους και την πτώση της ομάδας μετά από ένα χρόνο.

Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια της νεοεκλεγείσας διοίκησης του κυρίου Ηλιάδη και περιμένουμε να υλοποιήσει το πλάνο που μας παρουσίασε. Καλούμε τόσο την διοίκηση της ΠΑΕ όσο και τους συναλλασσόμενους μαζί της να κλείσουν τα αυτιά σε όσα αόριστα ακούγονται και διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση μέχρι σήμερα.

Επίσης, δηλώνουμε ότι από δω και στο εξής θα καταγγείλουμε δημόσια στον κόσμο του ΑΡΗ όποιον επιχειρήσει να τορπιλίσει την προσπάθεια που γίνεται για την υπαγωγή της ομάδας μας στο άρθρο 99. Δεν θα ανεχθούμε κανένα παιχνίδι στην πλάτη του ΑΡΗ και είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια του Συλλόγου. Για όποιον επιθυμεί να πάρει τον ΑΡΗ η πόρτα της ΚΜΑ είναι ανοικτή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: