Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Φέρντιναντ: «Πρωτάθλημα με Μόγες. Να περιμένει ο Μουρίνιο»

Ο Ρίο Φέρντιναντ θέλει πρωτάθλημα στην πρώτη χρονιά του Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Φέρντιναντ: «Πρωτάθλημα με Μόγες. Να περιμένει ο Μουρίνιο»
Μπορεί ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αποχώρησε από τον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν στο ελάχιστο για τον Ρίο Φέρντιναντ.

«Θα είναι εξαιρετικό να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Ντέιβιντ Μόγες. Το να κατακτήσουμε τον τίτλο στην πρώτη μας προσπάθεια με έναν νέο προπονητή θα ήταν κάτι ξεχωριστό. Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι ένας πραγματικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και μαζί του. Στόχος είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι κι αυτό δεν αλλάζει με το νέο προπονητή», δήλωσε ο 34χρονος αμυντικός.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα προς την Τσέλσι. «Είναι καλό για το πρωτάθλημά μας να επιστρέφει μια προσωπικότητα σαν τον Μουρίνιο. Ελπίζω πάντως να περιμένει να κερδίσει κάποιον τίτλο μέχρι να αποσυρθώ», ανέφερε.

Ο ίδιος δεν έφυγε όταν θα μπορούσε στο πρόσφατο παρελθόν και δεν σκοπεύει να το κάνει και τώρα. «Παίρνουμε καλά χρήματα, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι να βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει επιτυχίες και που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, από το να παίρνω λίγα περισσότερα κάπου αλλού. Θα μπορούσα να είχε φύγει από τη Γιουνάιτεντ για πιο πολλά λεφτά, αλλά αυτό ποτέ δεν αποτέλεσε δέλεαρ για μένα», τόνισε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: