Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το... πήρε απόφαση για Μολό!!

Η Νανσί αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί να κρατήσει τον Γιοάν Μολό συμφώνησε με την πλευρά του παίκτη στο να τον παραχωρήσει, με κανονική μεταγραφή κατά προτίμηση. Δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει για Γιάροσλαβ Πλάσιλ ο Ολυμπιακός.

Ο Μολό φεύγει από τη Νανσί έχοντας τρεις πιθανές... κατευθύνσεις: Γαλλία, Αγγλία και Ελλάδα και δη τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου όπου ανήκει είχε μία ακόμα συζήτηση με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του και αποφασίστηκε να φύγει είτε με κανονική μεταγραφή (ο πρώτος στόχος) είτε με δανεισμό.
Οι αξιώσεις της Νανσί αρχίζουν από τα 3,5 εκατ. ευρώ και ο Ζακ Ρουσελό, πρόεδρος της ομάδας, περιμένει τον κάθε ενδιαφερόμενο για συζητήσεις. Κατά τα άλλα ο ισχυρός άνδρας της Σεντ Ετιέν, Ζακ Ρομαγιέ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μολό που ήταν δανεικός.
«Θα πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό παικτών που αποχωρούν από εμάς. Πρέπει να αντικαταστήσουμε τον Μολό και τον Μποντμέρ. Ειδικά έπειτα από την φυγή του Μολό θέλουμε ποδοσφαιριστή», ισχυρίστηκε σχετικά.
Στο μεταξύ αξίζει να τονιστεί πως για τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ δεν υπήρξε ούτε κάποια επιβεβαίωση αλλά και ούτε και διάψευση από τον Ολυμπιακό για τα γαλλικά ρεπορτάζ. Οι Γάλλοι πάντως επιμένουν για τον Τσέχο και τους Πειραιώτες.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: