Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δεν θέλει τους «εγωιστές» ο Μουρίνιο!

Ποδοσφαιριστές που θα ενδιαφέρονται για το καλό της Τσέλσι και όχι για τους εαυτούς τους θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Δεν θέλει τους «εγωιστές» ο Μουρίνιο
Το προφίλ των ποδοσφαιριστών στη δεύτερη θητεία του της Τσέλσι περιέγραψε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να επιστρέψει στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, έχοντας στη διάθεσή του παίκτες που νοιάζονται για το κοινό καλό και δεν κοιτούν μόνο τους εαυτούς τους.

«Υπάρχει κάτι που λέω σε κάθε σύλλογο που εργάζομαι, και θα το πω ξανά, όταν συναντήσω τους παίκτες στις 10 Ιουλίου. Είναι μια φράση που λέω πάντα την πρώτη ημέρα: “Αν είστε επαγγελματίας, δεν είστε εγωιστές, αν βάλετε τον σύλλογο πάνω από τον εαυτό σας, και αν εργαστείτε 100% για μένα, για τους συμπαίκτες και τους συλλόγου σας, θα έχουμε μια θαυμάσια σχέση.

Αν είστε εγωιστές, αν δεν νοιάζεστε για τους οπαδούς, τότε θα έχετε μεγάλο πρόβλημα”», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος προπονητής και εξέφρασε την πίστη ότι θα χρειαστεί την πλήρη υποστήριξη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για όσο διάστημα βρίσκεται στους Λονδρέζους:

«Μερικές φορές έχει δύο παιχνίδια που δεν είναι αρκετά πρόθυμα να δεχθούν αυτό το είδος κανόνων και κατά συνέπεια υπάρχουν κάποιες προβληματικές σχέσεις, και ο σύλλογος εκείνη τη στιγμή υποστηρίζει τον προβληματικό ποδοσφαιριστή ή τον προπονητή. Αν οι σύλλογοι υποστηρίξουν τον προπονητή, τότε τα δύο μικρά παιδιά θα φύγουν εύκολα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: