Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Με τρέλα και… Κορδέρο!!

Την εντυπωσιακότερη ένδειξη αντεπίθεσης -μέχρι την επόμενη- έδωσε η ΑΕΚ! Η «Ένωση»… έφτιαξε τους φίλους της ανακοινώνοντας συμφωνία για τα τέσσερα επόμενα χρόνια με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Με τρέλα και… Κορδέρο
Επιβεβλημένη η επιστροφή του Γεωργέα. Χρήσιμες κινήσεις αυτές των Ρόβα και Σταθάκη. Επένδυση στο μέλλον η παραμονή των νεαρών από το περσινό ρόστερ.

Η πρώτη πραγματική επιβεβαίωση όμως ότι η ΑΕΚ… αντεπιτίθεται ήρθε τη Δευτέρα: Και αφορά τη συμφωνία με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο!

Έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό χαφ κι αφού βρέθηκε στη μέση η «χρυσή τομή» για τη διάρκεια του συμβολαίου του (εκείνος ζητούσε πέντε χρόνια, ενώ του προτείνονταν τρία) η «Ένωση» κατέληξε σε συμφωνία μαζί του.

Άλλωστε, είχαν γίνει έντονες προσπάθειες τόσον καιρό να «ψηθεί» πως η ΑΕΚ που γνώρισε δεν έχει καμία σχέση με αυτή που δημιουργείται και ότι αξίζει να την ακολουθήσει ακόμα και στην τρίτη κατηγορία.

Η πλευρά Μελισσανίδη, δε, έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ ήθελε να κρατήσει τον πολυτιμότερο παίκτη της περσινής ομάδας, συμπεριλαμβάνοντας στο deal (το οποίο σφραγίστηκε σε συνάντηση που έγινε με τον παίκτη στα γραφεία της AEGEAN) και τα οφειλόμενα από τη σεζόν που τελείωσε.

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, η «Ένωση» δεν κατάφερε απλώς να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός παίκτη που ξεχώριζε ακόμα και στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά -δεδομένου και του τετραετούς συμβολαίου που θα υπογράψει ο Κορδέρο- να τον μετατρέψει σε μια από τις «κολώνες» της ομάδας που θα χτιστεί για να επανέλθει σε μια τριετία στους τίτλους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: