Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κατήγγειλε απειλές από Τσιστιακόφ ο Δώνης!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Γιώργο Δώνη στην εκδίκαση της διαμάχης με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «κακά ξεμπερδέματα», όπως φέρεται να του ανέφερε ο Γκερμάν Τσιστιακόφ.
Την Δευτέρα εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση της δικαστικής διαφοράς του πρώην τεχνικού των «ασπρόμαυρων» με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με την απόφαση να αναμένεται στις αρχές Ιουλίου. Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα μάλιστα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει λόγο ουσιαστικά για απειλές του στρατηγικού συμβούλου του ΠΑΟΚ.
Επί της ουσίας ο Τσιστιακόφ φέρεται να ζήτησε από τον νεαρό τεχνικό την παραίτησή του, ειδάλλως θα είχε... μπλεξίματα! Παράλληλα ο Δώνης αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε ο γαμπρός του στη Θεσσαλονίκη από αγνώστους, η οποία επισήμανε πως δεν ήταν τυχαία. Στον αντίποδα οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστήριξαν ότι αφενός δεν μπορεί να συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ το περιστατικό με τον κουνιάδο του Δώνη και αφετέρου ότι τα όσα φέρεται να είπε ο Τσιστιακόφ, δεν μπορούν να χρεωθούν στον σύλλογο -εφόσον ειπώθηκαν- από τη στιγμή που αποτελεί απλώς προσωπικό σύμβουλο του Σαββίδη και δεν έχει θεσμικό ρόλο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: