Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Επαφές για όλα ο Στέφενς!!

Τους στενούς του συνεργάτες που θα δουλέψουν στον νέο ΠΑΟΚ επιλέγει ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και του εισηγήθηκε την απόκτηση ενός σπουδαίου «δεκαριού».

Επαφές για όλα ο Στέφενς
Το ημερολόγιο δείχνει 18 Ιουνίου και μέχρι σήμερα στον ΠΑΟΚ δεν έχουν ανακοινώσει την πρόσληψη προπονητή, αν και υπάρχει η προφορική συμφωνία με τον Χουμπ Στέφενς, και την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αν και παρασκηνιακά οι παράγοντες της διοίκησης έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία με πολλούς.

Ο Ολλανδός τεχνικός, εκτός απροόπτου, αναμένεται εντός της εβδομάδας να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να παρουσιαστεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 60χρονος προπονητής διαλέγει συνεργάτες στην πατρίδα του και την Ελλάδα, κάτι που φανερώθηκε από τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Τον Λόκχοφ που θα είναι βοηθός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, έχει επαφές και με τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου, Γιώτη Σταματόπουλο, ο οποίος είναι υποψήφιος για να αναλάβει θέση στο τιμ που θα έχει στον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο γυμναστής της ομάδας θα προέρχονται από την «ασπρόμαυρη» οικογένεια, ενώ ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος.

Εν τω μεταξύ, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει μιλήσει με τον Στέφενς και του εξέφρασε την επιθυμία ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλους και να αγωνιστεί στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Ολλανδός του εξήγησε πως για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν κάποιες σημαντικές μεταγραφές, όπως για παράδειγμα ενός μεσοεπιθετικού για τη θέση του «δεκαριού» και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Από εκεί και πέρα, «κλεισμένος» θεωρείται ο Ιμπραήμ Σισοκό και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Παράλληλα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις του Γιάννη Σκόνδρα και του Σωκράτη Φυντανίδη, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να κλείσει έναν εκ των Πόουλσεν ή Ζίγκλερ για να καλυφθεί το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να κρατήσει τον Ολίσε στο ρόστερ του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: