Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Πρώτη» για Χριστόπουλο!!

Την παρθενική προπόνηση με την ομάδα της Ταβρίγια έκανε ο Γιάννης Χριστόπουλος. «Ζύγισα όλα τα δεδομένα πριν έρθω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Πρώτη» για Χριστόπουλο
Δουλειά και επισήμως στην Ταβρίγια έπιασε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του γνώρισαν τους παίκτες της ομάδας και στη συνέχεια την προπόνησαν για πρώτη φορά.

Στις πρώτες δηλώσεις του, δε, στην επίσημα ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή του να πάει εκεί και τόνισε πως ζύγισε τα πάντα πριν δεχθεί την πρόταση που του έγινε.

«Όταν ήμουν στην Ελλάδα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και μου είπαν πως η Ταβρίγια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνέχεια συνάντησα στην Αυστρία τον αδερφό του ιδρυτή της ομάδας, Γιούρι Μπορίσοφ με τον οποίο συζητήσαμε τους όρους της συνεργασίας μας.

Μετά μίλησα με τον εκτελεστικό διευθυντή, Αλεξάντερ Μποϊτσαν που μου περιέγραψε τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Αφού ζύγισα τα δεδομένα, αποφάσισα να έρθω στην Συμφερόπολη και να ξεκινήσω»
, εξήγησε.

Όσο για το τι γνωρίζει σχετικά με τη νέα του ομάδα, ο Χριστόπουλος ανέφερε: «Ξέρω πως η Ταβρίγια είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην Ουκρανία και έχει κατακτήσει και το Κύπελλο. Εχω πλέον στην κατοχή μου όλα τα περσινά ματς της ομάδας και ήδη έχω παρακολουθήσει επτά. Η ομάδα διαθέτει ορισμένους έμπειρους παίκτες. Όμως δεν γνωρίζω τίποτα για τους νέους μας παίκτες γιατί είχαν ελάχιστες συμμετοχές πέρυσι.

Εξετάζω τους παίκτες από τη ομάδα Νέων και τη U-19 γιατί θέλω μέσω αυτών των παικτών να δημιουργήσω μια αξιόμαχη ομάδα και βήμα βήμα ένα δυνατό σύνολο. Φυσικά αυτό χρειάζεται χρόνο που δυστυχώς δεν είναι αρκετός. Όμως πρέπει να στρωθούμε με τα μούτρα στη δουλειά»
.

Κλείνοντας, δε, ο Χριστόπουλος αναφέρθηκε και στην ιστορική σύνδεση της Ελλάδας με την Κριμαία, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την υποδοχή που συνάντηση στη Συμφερόπολη:

«Ξέρω πως η Ουκρανία έχει μια πολύ δυνατή εθνική ομάδα. Στην Ελλάδα ζουν πολλά άτομα που κατάγονται από την Ουκρανία. Είναι πολύ φιλικοί και ανοικτοί. Επίσης γνωρίζω πως στην Κριμαία υπάρχει μεγάλος αριθμός Ελλήνων. Μάλιστα υπάρχει και πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκουν ελληνικά. Αν και είμαι λίγο καιρό εδώ, αισθάνομαι άνετα και ο κόσμος με έχει καλωσορίσει. Ολοι προσφέρονται να με βοηθήσουν, κάτι πολύ σημαντικό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: