Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Όχι» σε 98,5 εκατ. για Μπέιλ!!

Η Τότεναμ είπε «όχι» στα 98,5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε η Ρεάλ Μαδρίτης με νέα πρόταση που κατέθεσε στους Λονδρέζους, για την αγορά του Γκάρεθ Μπέιλ!

«Όχι» σε 98,5 εκατ. για Μπέιλ!
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει όλη την καλή διάθεση να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να πάρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Γκάρεθ Μπέιλ, όμως η Τότεναμ από την πλευρά της, κοιτάζει το αγωνιστικό της συμφέρον και όχι αυτό των ταμείων της.

Έτσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «Sport», ο λονδρέζικος σύλλογος απέρριψε νέα πρόταση της «βασίλισσας», που αυτή τη φορά πρόσφερε 98,5 εκατ. ευρώ! Το ποσό αυτό, ξεπερνάει και τα 96 εκατομμύρια, με τα οποία πήγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδρίτη το 2009!

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στο Λονδίνο και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Η «βασίλισσα» περιμένει στη γωνία και δεν πτοείται από τις συνεχείς «χυλόπιτες», αλλά ο Ουαλός αστέρας των «σπιρουνιών» ξέρει πως δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει το φετινό καλοκαίρι…

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: