Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Τρέχουν» να προλάβουν οι «νέοι»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση με την Ραπίντ Βιέννης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Δύσκολα θα παίξουν οι Γκοϊάν και Γκρατσίνι.

«Τρέχουν» να προλάβουν οι «νέοι»
Μόνο η Ραπίντ Βιέννης υπάρχει, πλέον, στο μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης και του Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δουλεύει καθημερινά πάνω στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα του, βλέποντας τους Γκοϊάν και Γκρατσίνι να είναι δύσκολο να αγωνιστούν, τουλάχιστον από την αρχή.

Ο Ρουμάνος, την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον Κουρμπέλη (δεν ανησυχεί η τεχνική ηγεσία), όμως θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει βασικός. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αφού επιθυμία του Τσιώλη είναι να παίξουν παίκτες που είναι τόσο έτοιμοι, από πλευράς φυσικής κατάστασης, όσο και να έχουν αφομοιώσει πλήρως τα «θέλω» του Τσιώλη.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κοντοές αλλά και ο Μπαρτολίνι, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τους αυστριακούς, την ερχόμενη Πέμπτη, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τέλος, κανονικά προπονήθηκαν οι Ερνάντεζ και Καράσκο, όμως δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: